Rejser

Oplev Hansi Hinterseer og dans med til de største hits

29. juni 2016 af Redaktionen i samarbejde med NILLES Rejser
Alamy/AOP
Schlagerfestivallen Musiksensommer i Ellmau er en tilbagevendende musikfest, hvor stemning, musik og ægte tyrolsk gæstfrihed lokker tusinder af festglade mennesker til de østrigske alper - blandt andet for at opleve Hansi Hinterseer.
Hansi Hinterseer optræder til Musiksensommer i Ellmau, Østrig

Hansi Hinterseer er elsket af rigtig mange – og Hansi elsker sit publikum. Nu kan du se og høre ham i Ellmau, tæt på hans fødeby Kitzbühel i Østrig. NILLES Rejser kører igen i år mod Tyrol og året største musikfest i det smukke bjerglandskab i Ellmau. Du får otte dage med fantastiske naturoplevelser, spændende udflugter og dejlig musik i godt selskab. Selvfølgelig med dansk rejseleder under hele rejsen.

Læs også: Hvad ved du om ferie på Rügen? Lad Tysklands største ø overraske dig.

Du får 4 entréer til festteltet i Ellmau, hvor koncerterne finder sted og, hvor de største schlagerstjerner spiller det ene hit efter det andet. Desuden kan du opleve tyrolerdans og traditionelle folkedanse.

Hansi Hinterseer kommer hjem

Musikfestivallen i østrigske Ellmau kan opleves hvert år og selvfølgelig er Hansi Hinterseer med som den største schlagerstjerne sammen med mange store og kendte folkemusiker. Hansi kommer fra Kitzbühel, knapt 20 minutter fra den store scene i Ellmau, hvor han optræder med stor kærlighed og man kan godt mærke, at han er på hjemmebane.

Læs også: Derfor skal du rejse med rejseleder

Ikke kun Hansi Hinterseer

Musiksensommer i Ellmau præsenterer også Semino Rossi, Beatrice Egli, Marc Pircher, die Calimeros, die Zillertaler, Oesch´s die Dritten, Die Amigos og Francine Jordi.

NILLES’ udflugter med dansk rejseleder

Der inkluderes spændende udflugter på turen. Sammen med vores danske rejseleder besøger vi blandt andet Swarovskis underjordiske krystalverden og bjerget Hartkaiser, hvortil vi kører med skinnebane. Det 300 meter høje Krimmlervandfald tager pusten fra enhver og er fantastisk oplevelse. Dette er noget af det program du får med NILLES på busrejsen til musikfestivallen i Tyrol.

8 dages musikrejse med Hansi Hinterseer inkluderer:

  • Halvpension
  • Forplejning på ud- og hjemrejse
  • 4 x entré til festtelt i Ellmau
  • Udflugter og dansk rejseleder
  • 5 nt. i Kirchberg eller Söll, Østrig
  • 2 nt. i Tyskland
  • 4-stjernet bus med gratis Wi-Fi

Pris: fra 6.195 kr.
Afrejse: 27. september og 4. oktober

Afrejse i 4-stjernede busser fra Jylland eller København

Du har mulighed for at stige på bussen på 22 steder i Jylland og 7 steder på Sjælland og færgen Rødby-Puttgarden er inkluderet i prisen når du rejsen fra Sjælland. Desuden giver NILLES transporttilskud, hvis du har mere end 80 km. til nærmeste påstigning. Læs mere om dette ved bestillingen. Nordjyske NILLES Rejser har stor erfaring med musikrejser og arrangerer, hvert år mange populære busrejser til koncerter og festivaller rundt omkring i Europa.

Læs mere om rejsen til Rügen og bestil her

Sponsoreret indhold