Din bolig tænder ham af

Han er ikke kun opmærksom på dit udseende, når I går på date, og selvom du har dullet dig op og ligner en million, så kan lysten til at være i forhold med dig godt dale, hvis han ikke kan lide dit hjem.

 

Det er nu alle singler skal være opmærksomme og skrive dette fif ned, for ifølge Women´s Health er det meget vigtigt for din date, hvordan din bolig er indrettet og i det hele taget fremstår.
 

Det siger noget om dig

Det kan altså ikke nytte noget, at du hiver en lækker og sød fyr med hjem fra byen, hvis du ikke har ryddet op og fjernet gårsdagens trusser. I hvert fald ikke hvis du synes, han er så dejlig, at du gerne vil se ham igen.

LÆS OGSÅ: Derfor det er en god idé at gå på date, hvis du vil slanke dig

Undersøgelser lavet af rent.com viser, at det ikke kun er kvinder, der kigger på indretningen og rengøringen, når de er med deres date hjemme.

1000 single personer deltog i undersøgelsen og 67 procent svarede, at en lækker bolig bestemt ville gøre dem mere interesseret i deres date.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen giver gode råd til at få frisuren til at holde hele aftenen

Tog man mændene fra og kiggede på deres svar, så viste det sig at hele 77 procent svarede, at de lægger meget mærke til, hvor opryddelig en kvindes hjem er. 41 procent sagde direkte, at den største lyst-dræber er et beskidt badeværelse.

Du gør det også

Tænker du over det, så er det sikkert ikke en overraskelse, at mændene også går op i den slags, for kvinder er nøjagtig ligesådan og hvorfor skulle der egentlig være forskel?

LÆS OGSÅ: Skal din teenagepige på date eller til fest, så læst hvordan du bedst passer på hende

Så næste gang du står hos din date og tjekker rummene for støv, nullermænd, gammel opvask og muggen ost i køleskabet så husk, at han måske skal med dig hjem næste gang og vil gøre nøjagtig de samme iagttagelser.

Husk derfor lige at tjekke din bolig før afgang, så der ikke er brugte bind, som falder ud af den fyldte toiletspand og glemte hårbolde i bruseristen, når han træder ind ad døren hjemme hos dig.

 

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.

En session koster
kun 500,-

 

 

 


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!
 

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-

 

 

 


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-