Han lugter dårligt forneden

Hvad gør man, hvis ens nye kæreste lugter dårligt forneden? Det spørger en læser om, og får gode her fra sex- og samlivsekspert Helle Hartz.

Jeg har mødt en mand, som jeg er blevet ret glad for. Vi gik på en del dates, før vi endte sammen i sengen, så jeg var allerede ret forelsket i ham, da vi nåede dertil. Men lidt af tiltrækningen er løjet af, efter vi har været sammen, for det viser sig, at han ikke lugter særlig godt forneden. Jeg tror ikke det handler om dårlig hygiejne, for han dufter ellers sådan ok under armene. Jeg tror simpelthen bare det er hans naturlige kropslugt, der er sådan. Den er lidt sur i det, og det er altså specielt i området omkring hans kønsdele. Det er ikke særlig lækkert, og jeg har ikke den store lyst til at bevæge mig rundt i det område, hvilket jeg ellers ikke plejer at have noget i mod. Har du hørt om sådan noget før?
Kh L.W.
 

Kære L.W.
Ja, det har jeg hørt om før, og også selv oplevet med en tidligere partner. Og det var ikke fordi han havde en skidt hygiejne, men, som du også selv foreslår med din kæreste, at hans naturlige kropslugt nu engang var sådan dernede. Jeg var så ung, at jeg ikke turde sige noget, så jeg affandt mig bare med det, men hvis jeg havde været ældre, ville det nok være noget, jeg ville have taget fat om. Og det er jo også det du gør ved at skrive til mig. Kropslugte er jo nok nu engang som de er, men måske kan man eksperimentere lidt med det alligevel.

Hvis man f.eks. spiser meget krydret med, har man jo også en tendens til at f.eks. ens sved lugter anderledes/kraftigere bagefter. Så jeg tænker, at måske kan du prøve at tjekke hans madvaner og se, om han f.eks. spiser meget krydret mad, og så servere noget mere mildt, når I er sammen. Ananas skulle efter sigende også have en positiv effekt på smagen af en mands sæd, så måske kunne det også hjælpe lidt på lugten i området generelt, men det er altså et lidt mere alternativt forslag. Du kunne også foreslå at I tog et bad sammen, inden i hoppede ind i kanen, og evt. tilbød ham lidt parfumeret creme eller lign. inden. Eller I kunne massere hinanden en gang imellem, og så kunne du jo være ekstra rundhåndet med brugen af en velduftende massageolie i det område.

Ellers tror jeg desværre ikke der er så meget at gøre ved det, så du må nok bare acceptere, at det er sådan han lugter og se, om det ikke er noget, du kan vænne dig til. Held og lykke med det.
De bedste hilsener Helle

Læs også: Kønsbehåring eller ej?