Jeg er i tvivl, om jeg skal vente på ham

Katrine har mødt en mand, hun er meget glad for, men han er ikke klar til at blive kærester med hende. Skal hun vente på ham, eller droppe det og komme videre?

I tvivl om jeg skal vente

Jeg er en kvinde på 45 år, der for et stykke tid siden mødte en mand, som jeg virkelig syntes godt om, og det er gensidigt. Men efter vi havde været sammen et kort stykke tid, blev der rod med hans ekskone, som han har 2 børn med. Hun kan tilsyneladende ikke passe dem særlig meget, og derfor tager han sig meget af dem. Oveni det har han også et krævende fuldtidsjob, så han har ret meget mellem ørene. Derfor har han også sagt, at han ikke kan starte et nyt forhold lige nu.

Så på det seneste har vi kun haft kontakt telefonisk. Jeg kan på den ene side sagtens forstå, at han er temmelig presset lige nu, men på anden side synes jeg det er ærgerligt, at vi ikke kan ses noget mere, for jeg kan virkelig godt lide ham, og har en fornemmelse af, at han kunne være den rigtige. Skal jeg glemme ham, eller hvad tænker du?
Kh Katrine M.

 

Kære Katrine M.
Hvor er det en skam, at du og denne mand er i så forskellige faser af jeres liv, der hvor I har mødt hinanden.

Det lyder som om, at I begge gerne vil hinanden, men det bare er svært at få enderne til at mødes, på grund af forskellige ydre omstændigheder. Jeg synes, det er meget ærligt og ansvarsfuldt af manden, at han først og fremmest tager sig af sine børn, hvis deres mor har det svært, og det må du respektere, selv om det er ærgerligt for dig. Det er ikke til at vide, hvor lang tid han har brug for, for at få det hele til at hænge sammen og få overskud til at invitere kærligheden indenfor igen, og det er ikke sikkert, du har tålmodighed til at vente.

Men jeg tænker, at du kan give det en chance i form af at tilbyde ham dit venskab i den næste periode, hvor han måske også har brug for noget støtte og hjælp. Og så håbe, at de varme følelser ikke damper af for nogle af jeres vedkommende, men at der bliver plads til dem igen på et tidspunkt, og I så igen kan udvikle en mere romantisk relation med tiden. Men der er selvfølgelig en risiko for, at det ikke kommer til at ske. Så du skal gøre op med dig selv, om du kan og vil vente på det. Held og lykke med det.
De bedste hilsener Helle

Læs også: Jeg vil have en kæreste