Jeg vil have mand og børn

Sidsel er i slutningen af 30'erne og længes efter at få mand og børn. Men hun synes det er svært at finde den rigtige og føler, tiden er ved at løbe fra hende. Hvad skal hun gøre?

Jeg er en kvinde i slutningen af 30’erne, der har været single det meste af mit liv. Jeg har nogle forhold bag mig, men jeg har ligesom bare aldrig rigtig mødt den rigtige. Jeg har heller ikke haft lyst til at få børn, og jeg har nydt min frihed altid. Jeg har et dejligt arbejde, hvor jeg har mulighed for at rejse meget, jeg har en dejlig familie og et stort netværk og mange venner. Men for første gang nu er jeg begyndt at længes efter noget mere. En mand. Og måske også børn.

Når jeg kommer hjem fra mit arbejde, føles min lejlighed så tom, og de fleste af mine venner har stiftet familie og bruger selvfølgelig meget tid med den, så nu føler jeg mig mere og mere alene. Og jeg savner at blive forelsket og mærke kærligheden i mit liv. Men jeg er lidt i panik, for jeg nærmer mig de 40, og jeg tænker, om der er nogen derude til mig? Er det ikke svært at finde kærligheden og etablere sig, når man alligevel er så gammel som mig? Hvad tror du?
Hilsen Sidsel

 

Kære Sidsel
Det er aldrig for sent at finde kærligheden, og lad mig lige slå fast, at du ikke er ”gammel” som sådan. Alder er bare et tal – det er, hvordan du føler dig og agerer i livet, der definerer dig – ikke din alder. Det er klart, at rent biologisk så tikker uret lidt hurtigere for dig nu. De fleste kvinder er som udgangspunkt fertile, indtil de går i overgangsalderen, hvilket for de fleste sker i slutningen af 40’erne, så chancerne minimeres ret kraftigt, men du skulle have tid endnu.

I stedet for at sidde og bekymre dig om, om det er for sent for dig, synes jeg, du skal se at komme i gang med at date. Find en ny hobby, hvor du har mulighed for at møde nye mennesker, eller opret en profil på nogle af de mange datingsider, der findes i dag. Der er masser af mænd derude i samme aldersgruppe som dig, der søger en fremtidig partner, og som også vil have børn. Søg lidt bredt, og opret profiler på flere sider – det øger chancen for at finde et match. Gå på en masse dates, vær åben og nysgerrig, og se, hvad der sker. Jeg er sikker på, at der findes en mand til dig derude, så det er bare at komme ind i kampen nu og søge aktivt efter kærligheden. Jeg ønsker dig held og lykke med det hele.
De bedste hilsener Helle

Læs også: Jeg vil have en kæreste