Brev til Anne-Marie: Min mand fortryder utroskaben

Skytten har haft meget modgang de senere år, og nu har hendes mand været hende utro. Hun har dog en fornemmelse af, at han har fortrudt, og nu vil hun vide, om det er rigtigt – og om hun skal tilgive ham?

Kære Anne-Marie
Jeg har haft en del modgang de senere år. Jeg ved godt, man siger, at modgang gør stærk, og jeg føler mig måske også bedre rustet på nogle områder. Men på andre er jeg helt nede.
Det gælder for eksempel mit kærlighedsliv, som er slut efter 20 år. Min mand har fundet en anden, en kollega. Jeg har haft en del problemer med mit job, med vores søn, og min mor døde meget pludseligt. Og nu er min mand som nævnt rendt med en anden.

Jeg forstår ham godt

Jeg forstår på en måde godt, at han har været mig utro, fordi jeg har haft så mange udfordringer. Men jeg kan ikke forstå, at han har forladt mig. Han skrev en besked til mig forleden aften, hvor jeg følte, at der var en lille åbning. Måske har han fortrudt? Skal jeg tage ham tilbage, eller hvad tænker du?

Jeg vil gerne stå med åbne arme, men samtidig er jeg usikker på, om jeg kan stole på ham fremover. Måske lægger jeg også for meget i den sms? Hvad kan du se?
Kærlig hilsen skytten

Du skal ikke undskylde ham

Kære skytte
Åh, det gør mig ondt, at du har været så meget igennem.
I forhold til din eksmand skal du ikke undskylde ham. Han har svigtet dig, da du havde mest brug for ham. Når det er sagt, har jeg en stærk fornemmelse af, at han har fortrudt utroskaben, og derfor må du gøre op med dig selv, om du vil have ham tilbage. Tænk dig godt om og mærk efter.

Jeg kan ikke fortælle dig, om du skal gøre det ene eller andet. Det skal du selv finde ud af, og du skal give dig god tid. Jeg ønsker dig alt det bedste.
Kærlig hilsen Anne-Marie