Brev til Anne-Marie Østersø: Forladt af kæresten

Fisken er ulykkelig og ensom. Hun troede, at hun havde fundet den eneste ene, men nu har kæresten forladt hende. Hun vil gerne vide, om de finder sammen igen ... Læs clairvoyante Anne-Maries svar her ...

Kære Anne-Marie


Jeg er en pige på 24 år, som har en livskrise. Min kæreste og jeg gik fra hinanden i november i fjor efter næsten fem år sammen. Jeg er utrolig ked af det, for jeg tror på, at han var min eneste ene, og jeg har gjort alt for at få ham tilbage.


Vi kommer begge fra Køge, men flyttede til København i forbindelse med studie og job. Jeg bor nu hos mine forældre i Køge og arbejder i København, men jeg er træt af mit arbejde og er konstant trist, ensom og i vildrede over, hvad jeg skal med mit liv.

Finder vi sammen igen? Og finder jeg i det hele taget kærligheden igen? Jeg vil også gerne vide, om jeg får et job, jeg trives med? Og bliver det i Køge eller København?

Kærlig Hilsen
Fisken

LÆS OGSÅ: Annettes kæreste forlod hende, da hun var gravid

Kære Fisk


Du må nok indstille dig på, at du ikke finder sammen med din ekskæreste igen. Til gengæld møder du en ny mand i løbet af sommeren, så du vil snart komme til at smile igen.


Med hensyn til dit arbejde vil jeg råde dig til at begynde at sende ansøgninger af sted, for du har rigtig gode kort på hånden i forhold til at få et andet job. Jeg ved ikke, om det bliver i København eller Køge, men det vil ligne det nuværende, du vil blot trives bedre med det.

Kærlig hilsen
Anne-Marie