Brev til Anne-Marie Østersø: Han forlader mig på grund af min sygdom

Jomfruens mand vil skilles, fordi hun har en kronisk sygdom. Han magter ikke en kvinde, der altid er træt og syg. Jomfruen har dog en mistanke om, at der ligger noget andet bag, og det er clairvoyante Anne-Marie enig i ...

Hej Anne-Marie
Jeg er en kvinde på 37 år, som lider af et kronisk sygdom, og det betyder, at jeg ikke altid er på toppen. Det har nu medført, at min kæreste vil gå fra mig. Han tænder ikke på en kvinde, som hele tiden er træt og syg, og han siger, at han ikke længere har følelser for mig.

Mistanke om utroskab

Jeg tror, han har fundet en anden, og jeg er ulykkelig. Desuden føler jeg, at jeg trods min sygdom altid har sat ham i første række, og at vi har haft et godt sexliv. Jeg forstår ikke, hvad der er galt.
Vil jeg nogensinde finde en mand, som vil acceptere en syg kone? Jeg håber, du kan se lidt lys til mig, for lige nu er det hele meget sort.
Venlig hilsen Jomfruen

LÆS OGSÅ: Anne-Maries kontante råd: Tilgiv ham ikke

Du får det bedre uden ham

Kære Jomfru
Jeg er enig med dig i, at din kæreste har fundet en anden, og at det er derfor, han forlader dig. Det handler ikke om din sygdom.
Selv om det er svært, skal du sætte ham fri. Han er ikke dine tårer værd.
Jeg har også en fornemmelse af, at du vil få det bedre både fysisk og psykisk, når du ikke længere er kæreste med ham. Måske har han været med til at gøre dig mere syg?
Du skal se fremad. En anden mand venter på dig. Hav tålmodighed og pas på dig selv, så skal kærligheden nok komme og banke på din dør
Kærlig hilsen Anne-Marie