Brev til Anne-Marie Østersø: Jeg savner kærlighed

Vandmanden blev forladt af sin mand for et års tid siden, men føler sig klar til kærligheden igen. Hun har dog ikke heldet med sig, og det er der en god grund til ifølge clairvoyante Anne-Marie. Læs hendes råd her ...

Kære Anne-Marie
Jeg er en kvinde, der er født i 1974, og jeg savner kærlighed. Jeg har været i forhold det meste af mit liv, men for et år siden valgte min mand at gå fra mig og vores børn. Jeg føler, jeg er kommet videre, men hvor skal jeg lede efter en ny mand.

Dating virker ikke

Jeg har prøvet dating, og det har ikke virket. Jeg går også i byen, men der har jeg heller ikke mødt den rigtige. Hvor skal jeg lede? Tak for en god brevkasse, som hele familien elsker at læse.
Kærlig hilsen Vandmanden

LÆS OGSÅ: Gravid og forladt

Du er ikke klar

Kære Vandmand
Du skal lede inden i dig selv, for der finder du alle de svar, du har brug for. Jeg tror nemlig ikke, du er klar til et nyt forhold. Og mon ikke du ved det inderst inde? Tværtimod føler jeg, at du flygter fra dig selv, og du tror, at lykken findes derude et sted. Men vi finder først lykken sammen med andre, når vi fundet den i os selv.
Du har mange kreative evner og er blandt andet god til at restaurere gamle møbler. Det tror jeg, du kan få en lille forretning ud af. Har du overvejet det? Måske er du allerede så småt i gang. Det skal du gøre mere ved, og du skal i det hele taget bruge din fritid på at være kreativ. Det er på den måde, du healer dig selv efter din mands svigt, og med tiden bliver du klar til et nyt forhold.
Du skal give dig selv lov til at mærke stilheden, også selv om det kan gøre ondt, og du måske føler dig ensom. Når du gør det, kan du begynde at arbejde dig fremad og blive klar til kærligheden igen.
Jeg vil mene, at der går et år eller to, før den rigtige mand står der, men han er værd at vente på. Og i mellemtiden vil du have fundet nye sider af dig selv og måske også tjent lidt ekstra penge på din kreativitet. Jeg ønsker dig alt det bedste.
Kærlige tanker fra Anne-Marie