Brev til Anne-Marie Østersø: Min mand vil skilles

Jomfruen havde længe følt, at hendes parforhold knirkede og for at ruske op i sin mand, foreslog hun skilsmisse. Det var ikke meningen, at han skulle tage hende på ordet, men det gjorde han. Nu er hun bekymret for fremtiden, og især for sin søn. Hun håber, clairvoyante Anne-Marie kan se lys forude …

Kære Anne-Marie
Jeg har igennem længere tid følt, at vores ægteskab ikke gik den rigtige vej, men der var ingen af os, der gjorde noget ved det.

For nylig tog jeg det op med min mand og spurgte, om det måske var bedre, at vi blev skilt. Jeg gik nærmest i chok, da han svarede, at det havde han også tænkt på, og det syntes han, vi skulle.

Han har planlagt det hele

Jeg mente det ikke bogstaveligt, men sagde det for at ruske op i ham.
Nu holder han fast i, at vi skal skilles. Jeg er forvirret. Vi har været sammen i 15 år og har en søn på 10 år, som en skilsmisse også vil gå ud over.

Min mand har allerede fået huset vurderet og regnet ud, hvad jeg skal have. Han mener, vi bør sælge det og begynde på en frisk.

Vores søn skal bo hos mig og besøge ham engang imellem. Det hele er planlagt, og jeg kan ikke lade være med at spekulere over, hvor længe han har gået med den tanke.

Kan du se, hvordan mit liv bliver fremover, og ikke mindst hvordan min søn tackler det?

Jeg håber at høre fra dig – og at glæden vender tilbage i mit liv.
Kærlig hilsen jomfruen

Det er din chance

Kære jomfru
Som du også fornemmer, har din mand længe overvejet skilsmissen. Jeg tror, jeres forhold har været dårligt i lang tid, og det tager han konsekvensen af.

Jeg føler ikke, der er en vej tilbage til ham – kun en vej fremad.
Jeres søn skal nok klare sig. Din mand er en god far og med tiden vil de se mere til hinanden.

Selv om du ikke så det komme, er det en ny chance for dig. Jeg er sikker på, du finder en anden mand, som vil være meget mere for dig end din nuværende.

Det bliver nemt at få solgt huset, og jeg tror, du kommer til at bo i et lille rækkehus. Jeg er dog lidt i tvivl om, hvorvidt det er nu eller om nogle år, men du skal nok komme godt videre.

Når det hele er kommet på afstand, vil du se, at skilsmissen var den rigtige beslutning.
Kærlig hilsen Anne-Marie