Dét er det sidste, du viser en ny fyr

Det tager tid at lære en ny mand at kende, og der er visse ting, du gerne venter lidt med at indvie ham i. Én af tingene åbner de fleste kvinder først op for længe efter, de har haft sex. Er du en af dem?

I kysser, I holder i hånden, I rører og krammer og vågner op sammen. Måske gør I det i flere måneder og alligevel er der noget af dig, han ikke må se. Dit ansigt. Uden makeup.

Det er nemt nok at dele hemmeligheder og kys, men det er utrolig svært for mange kvinder at vise sig for en mand uden pudder på. En ikke-perfekt hud er en sårbar ting, og WomansHealthMag.com beskriver, hvordan det kan være utrolig uoverkommeligt at skulle vise sig helt "nøgen" overfor sin nye kæreste eller elsker.

Hvis ikke det er din nye fyr, der forstyrrer din nattesøvn, så er det måske din elektronik…
 

Du skal være tryg

En undersøgelse lavet af U.K. Pharmacy Superdrug viser, at 60 procent af de adspurgte kvinder, ikke går uden makeup i løbet af den første måned af deres forhold. Det skyldes grundlæggende en angst for at vise sig selv, siger Sarah Sharp fra Superdrug:

-For mange kvinder er det, at gå helt uden makeup foran en ny partner, et stort skridt, fordi de dermed udstiller sig selv fuldstændig.

Ny fyr = biografture = slik, popcorn og sodavand. Hygger I lidt for meget? Få råd til at klare bif-turen uden overvægt

60 procent. Det er mere end halvdelen og undersøgelsen viser da også, at det konstante tjek af dig selv langsomt stilner af jo længere forholdet bliver.

Skæl er også en kærligheds-dræber, så døjer du med det, så se HER

Men er dit forhold nyt og baseret på noget med at vågne lidt før ham, liste ud på toilettet og dække de værste urenheder og i det hele taget tjekke, om du nu går an? Så skal du bare vide, at du ikke er ene om den manøvre. Mange andre kvinder gør det samme som dig hver dag og så er det vel egentlig okay?