Sex- og samlivsbrevkassen: Han overnatter hos sin eks

Det er ikke sjovt, når kæresten overnatter hos sin eks og ovenikøbet holder sit forhold til dig hemmeligt. Vores sex- og samlivsekspert Helle Hartz giver her sit bedste råd til en læser, der føler sig udenfor.

Han overnatter hos sin eks

Jeg er enke med to børn. Jeg har kendt min nye dejlige kæreste i snart et års tid. Vi bor ikke sammen, men planen er, at han skal flytte ind hos mig snart. Lige nu har han en sag kørende om samvær med hans søn på to år. Sønnen bor fire timers kørsel væk. Min kæreste kan besøge sin søn to gange om måneden (to weekender). Når han er på besøg, overnatter han hos sin ekskæreste, og de går ud i byen, køber ind sammen og så videre. Det har jeg det faktisk ikke så godt med. Det er ikke fordi, jeg er jaloux, men fordi jeg føler mig udelukket fra hans liv. Min kæreste har ikke fortalt sin eks, at han har mødt mig, da han er bange for, det vil skade hans samværssag. Hvordan skal jeg forholde mig til dette atypiske forhold?

Mvh. 47

Læs også: Sex- og samlivsbrevkassen: Jeg tænder på en anden

Massageapperater kan hjælpe et parforhold på vej - find udvalgte her

Kære 47

Jeg kan sagtens forstå, at det murrer inde i dig, og du føler dig udelukket, for det er jo faktisk det, du er. Det er ikke for at kaste (mere) grus i maskineriet, men tror du, der kan være andre grunde til, at du er en hemmelighed? Det tror jeg kunne være vigtigt for dig at finde ud af. Jeg tænker, at problemet her måske ikke handler så meget om relationen mellem din kæreste og hans eks, men mere om forholdet mellem ham og dig.

Prøv at åbne op for en snak med ham, hvor du fortæller ham, at du gerne vil støtte og bakke op om hans rolle som far og samværssagen, og hvordan I kan gøre det sammen, til gavn for jeres forhold og uden at hverken du, han eller hans søn kommer i klemme. Her kan du også fortælle ham, hvordan du føler det, når han er sammen med sin eks, og hvor meget det sårer dig. Når I får snakket det ordentligt igennem, vil I forhåbentlig også komme frem til nogle gode løsninger, til gavn for jeres parforhold på længere sigt.

De bedste hilsener Helle

Se også: Sex- og samlivsbrevkassen: Kiloene står i vejen for sex