Lyt til Ude og Hjemmes podcasts

Har du lyttet til Ude og Hjemmes podcasts? Hvis ikke - har du muligheden her. Ude og Hjemme har lavet tre podcastserier, der handler om alt lige fra sex og parforhold til fortællinger om mennesker, der har oplevet livet, når det gør ondt.

Hvad har du lyst til at lytte til? 

"Aldrig alene"
"Aldrig alene" er en podcast om mennesker, som ærligt fortæller om livet, der jo aldrig går som man forventer. I podcasten fortæller vi om alt lige fra Lars Von Triers skilsmisse til Stig Ellings depression. 


 

"Det pokkers parhold"
I podcasten "Det pokkers parforhold" har værten, Helle Hartz, besøg af både parterapeuter og sexologer, som hjælper med at besvare spørgsmål, I har sendt til os. Temaerne i podcasten er alt lige fra porno til utroskab. 

Helle Hartz har en sex- og samlivsbrevkasse i Ude og Hjemme, hvor hun hver uge svarer på spørgsmål fra læserne om sex og parforhold. 

"Skru op for sex" 

"Skru op for sex" er en podcast, hvor vi taler om alt fra parforhold, der trænger til et kærligt klap i numsen, jordskælvslignende orgasmer – eller i virkeligheden mangel på samme og videre til den meterhøje bølge af erotisk litteratur, der er fulgt i kølvandet på Fifty Shades of Grey-triologien.

Vores vært og lytternes talerør er Sebrina Hendrich, der har en kandidat i psykologi og som sidenhen har uddannet sig med speciale i kærlighed og relationer. Sammen med sin faste gæst, Helle Hartz, der har en sex- og samlivsbrevkasse i Ude og Hjemme, kommer de hele vejen rundt om og tværs igennem ugens emne.

Hvis du vil høre vores podcast på din mobil eller tablet skal du:

1: Gå ind på iTunes eller hent appen Podcasts på din smartphone. 
2: Søg på "Aldrig alene", ”Skru op for sex” eller "Det pokkers parforhold". Vælg det afsnit du gerne vil høre og klik afspil.
3: Husk at abonnér på Ude og Hjemmes podcasts – så får du besked, når der er kommet et nyt afsnit.