Jeg vil prøve en trekant

Mads kunne godt tænke sig at prøve en trekant med sin kone og en anden kvinde. Men hans kone ikke vild med ideen. Hvordan kan han overbevise hende om, at det ville være frækt at prøve? Læs sex- og samlivsekspertens råd her.

Jeg har i lang tid gået med en fræk fantasi om at prøve en trekant med min kone og en anden kvinde. Men hun er ikke vild med tanken om, at jeg er sammen med en anden. Hun er også bange for, at jeg vil miste interessen for hende, og at jeg helt vil glemme hende, mens jeg er sammen med den anden, men sådan er det slet ikke. Jeg synes bare det er frækt at forestille mig at være sammen med hende og en ekstra. Hun har ellers sagt, at hun godt kunne forestille sig at tænde på en kvinde. Hvordan skal jeg kunne overbevise hende om det? Og hvad tænker du om det at have en trekant?
Hilsen Mads

Kære Mads
At involvere andre i sit sexliv, indebærer altid en form for risiko i form af jalousi, så det er vigtigt, at man har fået talt det grundigt igennem, før man kaster sig ud i det. Men hvis man får afstemt sine forventninger inden, kan det blive en rigtig dejlig oplevelse for alle parter, og så er det jo også en fræk fantasi at udleve sammen. Som du skriver, er din kone ikke rigtig med på ideen lige nu. Måske har du ikke forklaret hende tydeligt nok, hvad det er du vil med det, og at det netop ikke handler om, at du bare vil være sammen med en anden kvinde, men at du gerne vil dele den oplevelse med hende – altså at den anden kvinde fungerer som et krydderi i jeres sexliv, og ikke som en trussel.

I kunne jo prøve at gå i en swingerklub, hvor I har mulighed for at møde andre, men hvor der ikke er et krav om, at I skal være sammen med andre. Men måske kunne det inspirere din kone, hvis hun mødte nogle forskellige andre kvinder, og selv kunne vælge, hvem det eventuelt skulle være, hun ville invitere med i jeres intimsfære. Men jeg synes også du skal prøve at vende din fantasi lidt på hovedet. Har I snakket om at gøre det med en anden mand i stedet? Og hvordan har du det med det? Det kunne være, det var nøglen til at prøve det af første gang, hvor det så var din kone der fik al opmærksomheden og ikke følte sig truet på samme måde, og som oplevede, at hun ikke blev forelsket i den anden mand, men at det bare var frækt og sjovt at prøve. Og derfor efterfølgende godt kunne have lyst til at dele din fantasi om to kvinder. Men hvis hun efter disse forslag stadig ikke har lyst til at prøve det, må du respektere hendes beslutning, og så er der ikke andet at gøre, end at lade det blive ved fantasien.
De bedste hilsener Helle

Læs også: Vi har forskellig sexlyst