Brev til Anne-Marie: Jeg er flov over utroskaben

“Den flove” har været sin mand utro, og det fortryder hun nu. Hun er i tvivl om, hvorvidt hun skal lette sit hjerte til sin mand og få tilgivelse eller holde sin mund.

Kære Anne-Marie
Jeg må indrømme, at jeg er flov over at skulle skrive dette brev til dig. Jeg har været min mand utro, og jeg fortryder det virkelig. Nu ved jeg ikke, om jeg skal fortælle det, eller jeg skal tie. Min veninde mener bestemt, jeg skal holde min mund

Vi ses aldrig mere

Det skete på et kursus, hvor jeg endte sammen med en sød mand. Jeg har ikke hans mobilnummer, og han bor i Tyskland – og jeg kommer nok aldrig til at se ham igen. Det er jeg ligeglad med det, men det nager mig, at jeg har været min mand utro. Kan du fortælle, hvad jeg skal gøre for at få det bedre?
Hilsen Den flove

Hold på din hemmelighed

Kære Flove
Der er nok mange, der har en mening om, hvad du bør gøre, og jeg kan kun sige, hvad jeg tænker: Jeg synes, du skal lytte til din veninde og lade være med at fortælle din mand om din korte affære.

Jeg ved godt, man siger, at man kommer længst med ærlighed, men min fornemmelse fortæller mig noget andet i din situation, og der er ingen grund til at gøre din mand ked af det.

Jeg håber, du har lært af din fejltagelse, og så må du med tiden tilgive dig selv.
Kærlig hilsen Anne-Marie