Brev til Anne-Marie Østersø: Jeg er forelsket i en anden

En læser føler, at hendes mand er ved at drukne hende i kærlighed, og hun overvejer at flytte. Samtidig har hun mødt en anden mand, som giver hende sommerfugle i maven. Clairvoyante Anne-Marie råder den forelskede læser til at tænke sig godt om ...

Jeg er 40 år og har været gift i 13. Der har været op- og nedture, men vi har været stærke sammen. Jeg har en mand, som vil gøre alt for mig, men jeg føler, at jeg drukner i hans kærlighed, og derfor overvejer jeg at flytte.

Bliver børnene kede af det?

Jeg drømmer om at bo for mig selv, men er det mon det rigtige? Vi har børn sammen, og jeg vil helst ikke gøre dem kede af det.
Nu har jeg mødt en mand, som giver mig sommerfugle i maven. Mange siger til mig, at man selv er herre over sin egen lykke. Hvad skal jeg?

Kærlig hilsen En mor

LÆS OGSÅ: Brev til Mimi: Han vil have både mig og elskerinden

Den store kærlighed

Kære En mor
Mens jeg læste dit brev, som jeg har forkortet, tænkte jeg, at du havde mødt en anden mand. Og ganske rigtigt: Det stod til sidst i brevet.
Som jeg ser det, har du stadig følelser for din gode mand, men du har forelsket dig i en anden. Det behøver ikke at være den store kærlighed, for den har du allerede. Vi kan alle blive fristet, og nogle gange er forholdet dødt, og så skal man videre. Men jeg føler, at du har et stærkt bånd til din mand, og den anden er ikke den rette for dig. Sommerfuglene vil hurtigt forsvinde.
 Hold fast i din mand og find ud af, hvorfor du keder dig. Det er kedsomheden, der har fået dig til at søge væk. Måske er du lidt uselvstændig, fordi din mand gør alt for dig? Den følelse skal du væk fra, og det kommer du ved at begynde at gøre noget for dig selv, måske starte din egen virksomhed? Ja, vi er vores egen lykkes smed, og derfor skal du passe på ikke at smide lykken væk.

Tanker fra Anne-Marie