Brev til Anne-Marie Østersø: Jeg skammer mig over utroskaben

"Den utro" har altid set ned på andre, der bedrog deres ægtefælle, men nu er hun selv faldet i. Hun er ikke stolt af situationen, men kan heller ikke holde sig fra sin elsker. Clairvoyante Anne-Marie råder hende til at se det hele fra en anden vinkel. Læs hendes råd her.

Hej Anne-Marie
Jeg har altid været meget fordømmende over for utroskab. Men nu er jeg selv havnet i en affære, og det er ikke ligefrem, fordi jeg føler mig stolt af situationen.

Forelsket i kollega

Jeg ved godt, det er dumt, og at jeg skal ud af det. Men hvordan kommer jeg ud af det, når jeg er forelsket til op over begge ører i denne mand, som jeg nu har kendt i tre måneder. Jeg har en god mand, og min elsker er også gift. Hvad skal jeg gøre? Hjælp mig!
Hilsen Den utro

LÆS OGSÅ: Jeg er gravid med en anden mands barn

Du savner udfordringer

Kære Utro
Ja, man skal aldrig dømme andre, for man ender med at dømme sig selv. Når jeg taler med en, der er utro, prøver jeg at finde ud af årsagen til utroskaben. Det kan være, at man var fuld til julefrokosten og faldt i, men at det ikke betyder mere. Men det kan også være, at man har en elsker igennem længere tid.
For dit vedkommende tror jeg, du mangler udfordringer i dit arbejdsliv, og derfor har du forelsket dig i en kollega. Det skriver du godt nok ikke noget om, men det er jeg sikker på, du har. Du skal finde ud af, hvad du gerne vil ændre i dit arbejdsliv. Når du gør det, vil du langsomt finde ud af, hvad du i virkeligheden savner – og samtidig vil du se med helt andre øjne på den mand, du er forelsket i. Jeg fornemmer, at du snart trækker følehornene til dig igen og bliver hos din mand. Til gengæld vil du også finde et andet arbejde.
Kærlig hilsen Anne-Marie