Skæbner

11-årige Lotus fik nok af mobning: Ville skade sig selv

19. juli 2016 Nina Sommer
Lotus var glad og forventningsfuld, da hun skulle starte i skole. Men glæden varede ikke længe. Spydige kommentarer, mobning og udelukkelse i klassen fik Lotus til at frygte morgendagen. Og en dag blev det for meget for den unge pige, der ringede hjem med en besked, som gjorde hendes mor rigtig bange.
Lotus, der blev udsat for mobning

De lange gange på skolen er stille for en stund. De andre elever sidder på deres pladser i klassen, som de gør hver dag på denne tid. Men Lotus kan ikke sidde i klassen mere. De mange spydige kommentarer, hånlige grin og frygten for at sige noget forkert har lammet hende.

5 tips til forældre: Sådan forebygger du mobning

I stedet rejser hun sig for sin plads og sætter sig ud på toilettet, mens tårerne triller ned ad kinderne på hende. I hånden har hun en blyant. Hun kører den først let hen over armen, men presser den mere og mere ind i huden. Hendes vrede og frustration vil hun have ud på en eller anden måde, og denne dag kan hun kun tænke på at gøre skade på sig selv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men før der går hul på huden, ringer hun hulkende hjem til sin mor. 

12-årig udsat for dødstrusler på instagram

– Jeg var bare fyldt op, og jeg følte, at jeg ikke kunne klare mere. Uanset hvad jeg sagde, så blev det kommenteret eller hånet, og jeg turde ikke sige noget til dem, der mobbede, så den eneste måde jeg følte, at jeg kunne komme af med min frustration og vrede, var ved at skade mig selv, fortæller 11-årige Lotus fra Frederikssund. 

Lola Jensen: Sådan tackler du mobning

Før skolelivet blev en realitet, var Lotus en glad og udadvendt pige. I børnehaven sørgede hun altid for, at der ikke var nogen, der blev holdt udenfor, og hun elskede at have mennesker omkring sig. Derfor glædede hun sig, da hun havde første skoledag og stolt gik hen mod skolen med sin nye skoletaske. 

Men der gik ikke mange dage, før smilet på Lotus ansigt begyndte at blegne. En gruppe piger styrede klassen, og utrygheden ved at være i de nye omgivelser begyndte at snige sig ind på Lotus.

De blev stjerner trods mobning:

Stjerner trods mobning

Sponsoreret indhold