Skæbner

17-årig supermor

26. september 2013 af Marianne Knudsen, Foto: Morten Mejnecke og privat
Stinne fra Viborg er 17 år og alenemor til to små drenge. Men hun klager ikke, for hun elsker livet med sine to små guldklumper.

Sammen med Heinrich har Stinne to dejlige drenge. Simon på to et halvt år og Aston på bare10 måneder.

Vokset fra hinanden
Selvom Stinne erkender, at det er hårdt at være enlige mor, klager hun ikke:
- Efter bruddet med Heinrich føler jeg, at jeg er blevet mere selvstændig. Jeg kan sagtens klare mig selv, smiler 17-årige Stinne Pedersen. Parret gik fra hinanden for et halvt år siden. Ifølge Stinne blev de enige om, at de var vokset fra hinanden.
- Vi var begyndt at leve hver sit liv, og til sidst så vi ikke anden udvej end at gå hver til sit, mens vi stadig var gode venner, forklarer Stinne.

Drømmene lever
- Jeg synes kun, det er dejligt at være blevet mor i så ung en alder, siger Stinne. Heinrich er flyttet til Århus, så den unge mor har børnene hele tiden. Indtil videre.
- Jeg er meget bevidst om, at børnene skal have en far, så Heinrich skal også have sine børn boende, fortæller Stinne, som arbejder i en vuggestue og drømmer om at blive jordemoder.
- Selv om jeg har to børn, synes jeg, det er vigtig at få sig en uddannelse. Det er jeg opdraget til, siger Stinne, som i øvrigt ikke tror, at hende og Henirich finder sammen igen. Men drømmen om en ny kæreste lever.

LÆS OGSÅ:

Fra skolepige til topmodel

Gravid med spiseforstyrrelse

Sponsoreret indhold