Skæbner

17-årig taler med de afdøde!

14. september 2015 af Redaktionen, Foto: Jonas Grue Dahl & Mia Lundholm
Den kun 17-årige Sebastian Hallengreen har allerede givet 30 læsninger, samt udført adskillige afdøde kontakter.
Clairvoyance - 17-årig taler med døde

Da Sebastian Hallengreen var barn vidste han, hvordan forældrenes dag havde været, før de begyndte at fortælle. Han vidste, hvem han kunne være venner med, før han havde mødt dem. Dengang troede han at det var evner som alle havde. Først i de tidlige teen-age år gik det op for Sebastian at han kunne noget ganske særligt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Clairvoyance er for alle
Ifølge det unge medie besidder alle mennesker sådanne evner i større eller mindre grad. Evnerne kan give sig til udtryk på forskellige måder; nogle vil blot opleve at have en stærk intuition, mens andre decideret kan se og høre ånder.

- Jeg føler andre mennesker, hvad enten det er afdøde eller levende personer.

For Sebastian er det imidlertid vigtigt at folk er åbne, ellers kan han have svært ved at læse noget fra dem, som den pågældende person kan bruge til noget. Dette håber han at blive bedre til, efterhånden som han får mere træning og bliver mere erfaren.

Nysgerrig på clairvoyance? Prøv en session hos en af vores dygtige clairvoyanter

”Ånden overtog min krop”
Sædvanligvis fungerer Sebastian som et medie, hvor afdøde kan kommunikere beskeder videre gennem. Men da han var på efterskole havde Sebastian en enestående oplevelse.

En veninde havde spurgt om han ville læse hende. Under clairvoyancen mærkede Sebastian en stærk energi fra en helt ung, afdød kvinde. Klienten bekræftede at hun havde mistet en meget nær veninde tidligere. Sebastian følte at der var noget med halsen:

- Jeg spurgte, om hun havde hængt sig. Min veninde fortalte, at hendes veninde ikke direkte havde hængt sig, men at hun havde taget sit eget liv ved at kvæle sig selv i vasketøjssnoren.

Sebastian mærkede nu at den afdøde veninden havde en besked hun ville ud med. Derfra oplevede Sebastian et langt black-out, og husker ikke noget før han står med tårer ned ad kinderne, mens han knuger efterskole-veninden til sig. Sebastian oplevede at fungere som et ’trancemedie’.

- De andre fortalte mig, at jeg fuldstændigt skiftede personlighed og talte som en pige.

Den afdøde venindes ånd havde simpelthen overtaget Sebastians krop for at sige det sidste farvel.

Læs også: Janni kunne endelig sige farvel til afdød mor

Morfars ånd i bilradioen
I 2009 mistede Sebastian selv én han havde kær; manden som var som en morfar for ham. Efter at have taget afsked med morfaren på hospitalet, fik Sebastian og hans mor en sidste hilsen fra ham i bilen:

- Pludselig steg lyden på bilradioen voldsom, hvorefter den sænkede sig til at være lavere end før. Det var første gang det er sket, og er aldrig sket siden.

Det er det tætteste Sebastian selv har været på at genset en afdød. Han forklarer, at han ved, at de er der, men at de ikke endnu har haft behov for at give ham en direkte besked. Derfor føler Sebastian blot tilstedeværelsen, og nyder at vide at de venter på ham når hans tid kommer.

Fordomme bekæmpes med åbenhed
Man kan godt forestille sig at der kan ligge visse udfordringer i at være så ung og clairvoyant. Sebastian indrømmer da også:

- Jeg kunne godt tænke mig at prøve at møde et menneske, uden allerede at have set igennem dem på forhånd.

Skepsis kan også være en svær ting at tackle, men kan ofte være umulig at undgå som clairvoyant. Hans metode til at mindske den tendens er åbenhed. Sebastian fortæller de som er tæt på ham om sine evner, og hvad det kan indebære. Dog accepterer han fuldt ud, hvis nogen kan være mistroiske. Sebastian er sikker i sin sag:

- Jeg ved, at jeg besidder disse evner.

Sebastian Hallengreen
arbejder med clairvoyance, husrensning, afdødekontakt & healing.
Han kan kontaktes via Facebook på sin profil:
Sebastian Hallengreen,
eller på mail:
[email protected]

Læs også: Mandy taler med kæledyr

Sponsoreret indhold