Skæbner

2-årig dræbt af alligator ved Disney World

16. juni 2016 Anne Kristensen
Arkivfoto: Pantherstock
En ufattelig tragedie har ramt en familie i Disney World i USA. En 2-årig dreng mistede livet, da han for øjnene af sine forældre blev trukket ud i en sø af en alligator.

Det, der skulle have været en hyggelig familietur til Disney World, udviklede sig tirsdag aften til en ufattelig tragedie for familien Graves i USA.

Familien nød en afslappende dag i lagunen ved luksushotellet Disney’s Luxe Floridian Resort & Spa, og pludselig blev mor og far vidner til det mest skrækkelige, man overhovedet kan tænke sig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Deres 2-årige søn Lane, som legede i vandkanten, blev pludselig trukket ud i vandet en af alligator og forsvandt i bølgerne.

Mor til 11 dræbt i Orlando-massakre: Tog kugle for sin søn

Inden Lane forsvandt, var hans far hoppet i vandet, hvor han desperat havde forsøgt at redde sin søn fra alligatorens gab. Men han havde tabt kampen mod det store dyr.

Lig fundet efter 18 timer

En stor eftersøgning blev straks indledt, og efter 18 timer fandt eftersøgningsholdet liget af en lille dreng i nærheden af stedet, hvor Lane forsvandt.

Liget er endnu ikke blevet obduceret, men politiofficer Jerry Demings levner ikke forældrene meget håb:

- Der ikke grund til at tro, at liget, vi har fundet, ikke er Lane Graves, siger han ifølge bt.dk til Washington Post.

Mette fik en grusom død

Den skrækkelige tragedie har naturligvis også berørt direktøren i Disney World, George A. Kalogridi:

- Der er ikke ord for den sorg, vi føler for familien og deres tab. Vi er knust over den tragiske hændelse, og vi gør, hvad vi kan for at hjælpe dem i denne svære tid, siger han.

Disney World får kritik

Ifølge BT har Disney World siden fået stor kritik for ikke at informere gæsterne godt nok om risikoen for alligatorer, selv om Florida har USA's største bestand af alligatorer.

Der er da også blevet fanget hele fire alligatorer i området siden angrebet.

Christinas eksmand dræbte deres to piger

Nu skal liget af den lille dreng obduceres. Her vil man fastslå identiteten med sikkerhed også desuden undersøge drengens bidemærker for at se, om en af de indfangne alligatorer var den, der dræbte ham.

Her sker de fleste babyulykker:

Her sker de fleste babyulykker

Sponsoreret indhold