Skæbner

20 årig mors sidste gerning: Mistede livet – men reddede sin datter

16. april 2016 Foto: GoFundMe - Af Kristian Bo Eriksen
Hun overlevede ikke selv, men 20-årige Lauren Heath nåede i sidste øjeblik at redde sin 1-årige datters liv, da hun selv blev dræbt i en uhyggelig trafikulykke.

Ingen ved, hvilke tanker, der fløj gennem 20-årige Lauren Heaths hoved, da hun måtte se i øjnene, at hun ville blive ramt af en lastbil, da hun var ved at krydse vejen uden for et supermarked i Reading i England.

Men i sidste sekund lykkedes det for den unge mor, at redde sin 1-årige datters liv. Lauren skubbede lille Millies barnevogn væk fra faren, bare sekunder før hun selv blev ramt af en lastbil. Det reddede Millies liv – men det blev det sidste Lauren gjorde. Hun døde ved den tragiske ulykke.

LÆS OGSÅ: Gravide Martinna fra De une mødre: Måske vil jeg tandemamme

- Vores datter var sådan en fantastisk pige. Og den bedste mor til Millie, siger hendes familie ifølge Daily Mirror.

- Hun var hele hendes verden, og vi er stolte af, at hun i sit livs sidste øjeblikke reddede sin lille pige.

Syet med få sting

Det er endnu ikke helt afklaret, hvordan ulykken præcis kunne finde sted. Men den skete, mens Lauren var ude at gå med sin datter i barnevognen.

Millie slap fra ulykken med små snit i ansigtet. Hun blev efter ulykken behandlet på byens Royal Berkshire Hospital. Hun blev syet med nogle få sting, men er nu udskrevet.

LÆS OGSÅ: Døde første dag i dagpleje

- Da Lauren så lastbilen, skubbede hun i sidste øjeblik Millie væk og reddede hendes liv. Det, hun gjorde, var typisk for Lauren. Hun gjorde alt for Millie, og var der altid for Millie, siger en af hendes veninder, Natasha Turner, til Daily Mirror.

Får hjælp af politiet

Hun har oprettet en indsamlingsside på GoFundMe til fordel for Millie og hendes familie.

På bare to dage har hun indsamlet 17.476 pund, som alle vil gå til at sikre Millie en god fremtid.

LÆS OGSÅ: Far til fire har ALS: Kæmper for sit liv

Politiet efterforsker stadig ulykken og efterlyser vidner, der kan fortælle, hvad de så, der skete.

En repræsentant for Thames Valley Police oplyser også, at Lauren og Millies familie modtager særlig støtte i deres svære kamp fra en særligt psykologisk-uddannet betjent.

Sponsoreret indhold