5 hurtige spørgsmål til Hanne tarottyder

Kvinder vil helst vide hvornår de møder prinsen på den hvide hest - her er fem hurtige spørgsmål til tarottyderen!

Hvad får man ud af et tarotoplæg?
- Det er min oplevelse, at folk bliver klogere på dem selv og på deres livsforløb. Det bliver understreget for dem, hvilke værdier og visioner der har størst betydning for deres liv, og så får de mulighed for at se på, hvordan deres liv bliver, hvis de fortsætter med de handlemønstre som de har lige nu. En tarottydning viser meget om, hvordan vi kan udvikle os gennem de situationer, vi står i. Vi udvikler os fx meget i kriser, og den udvikling bliver der kastet lys over med en tarottydning. Det positive i et hårdt udviklingsforløb er, at vi kommer ud på den anden side med større livserfaring. Man lærer noget om sig selv, på trods af at man nok helst havde været den oplevelse foruden. Folk som bliver skilt vil sikkert hellere undvære skilsmisse-perioden, men tager de udfordringen op, kan de komme igennem sådan en oplevelse og have lært noget værdifuldt, som udvikler dem. Sandsynligvis bliver de et stærkere menneske. Derfor er det vigtigt for os, at anerkende den læring vi får i livet, og det kan tarottydningen hjælpe med. Kortene gør, at man kan se tingene i et andet lys.

Nysgerrig på det alternative? Prøv en session med en af vores dygtige clairvoyanter

Hvad spørger folk typisk om?
- De spørger om kæresteforhold. Om de møder kærligheden, prinsen på den hvide hest. Om økonomi og job. Eller folk kan spørge hvordan de skal vælge i en situation. Valget er jo klientens, og jeg forholder mig neutralt. Kortene taler, og jeg siger det som ”kommer ind” og holder ellers min egen mening og personlighed ude fra seancen. Jeg er bare fortolker af oplægget og en slags kanal. Men det er vigtigt for mig at folk føler de får noget med hjem, noget de kan tænke over, og som de kan vokse ved og udvikle sig ud fra.

Hvordan startede din interesse for tarotkort?
- Min interesse startede som teenager, hvor jeg brugte mange forskellige tarotkort og tydede mig selv om mine venner. Men som professionel Tarotkorttyder har jeg udelukkende brugt Javanne Tarotkort, siden jeg blev præsenteret for dem (billedet øv.). De har en smuk og stærk energi, der passer til den tid vi lever i, siger Hanne. Javanne Tarotkortene er lavet af Karen Javanna Jordell, som fik idéen til dem i en drøm og Annelie Zofia, som har malet dem, og de er ikke så dystre som de gamle kort. For eksempel er Dødens Kort på de gamle kort ”Manden med leen,” mens Annelie Zofia har har tegnet det kort som en smuk Svane, der symboliser forandring; at noget skal afsluttes, for at noget nyt kan begynde. (Se billed th.).

Hvordan har du lært at tyde tarotkort?
- Jeg har lært det af Karen Javanna, som jeg fik lov til at følge engang. Hun lagde et oplæg på mig og kunne sige så specifikke ting om mit livsforløb, at jeg blev helt solgt! Men når jeg selv tyder, er det ikke sådan, at der er en facitliste, som jeg kan slå op i en bog. For når jeg læser kortene, kommer de informationer som jeg videregiver jo ikke bare fra mig, de kommer af mine og klientens åndelige vejledere. Og når jeg ser på kortene skifter det jeg ser, fra tydning til tydning. Visse symboler på kortene træder tydeligere frem end andre og det viser  mig de ting, som klienten har brug for at tale om, eller de ting som gør sig gældende for klienten lige nu og her. Og jeg mærker tydeligt, at det er de åndelige hjælpere, der skaber det synsindtryk i symbolerne.

Læs også: Sådan tyder du tarot

Hvordan kan man lave en tarottydning over nettet?
- Normalt, når jeg sidder ansigt til ansigt med klienten, trækker de selv kortene. Og det er jo ikke tilfældigt hvad de trækker, jeg ved at der er en årsag til at netop de kort trækkes. Når tydningen foregår på nettet, trækker jeg kortene på vegne af klienten, men jeg mærker tydeligt på energien, at klientens åndelige hjælpere guider mig i at trække de rette kort. Energier og åndelige guides er jo en universel størrelse, så afstand er fuldstændig ligegyldig, og derfor kan klientens åndelige guide sagtens kontakte mig under seancen. 


Se også:

Lær at lægge tarot
Vælg de rigtige kort til tarot