Skæbner

6-årige Naja har 83.000 fans på Youtube

26. februar 2016 af Carla Noelle Bækgaard
Den kun 6-årige Naja Münster er på rekordtid blevet et Youtube-fænomen. Hendes små humoristiske videoer breder sig som en steppebrand på nettet, og hun har på bare 10 uger opnået utrolige 83.000 abonnenter.

Den 6-årige skolepige bor i et hus i Vojens, med sine storebrødre Max på 12 og Morten på 18, og sin mor og far, Hanne og Finn. Hun har endnu en storebror, Dennis på 22 år, som er flyttet hjemmefra.

For nylig oprettede Naja Münster en Youtube-kanal, efter hun havde set sin storebror, Morten Münster, lave videoer til hans kanal, og det syntes Naja så sjovt ud, så Naja fik Morten til at hjælpe sig med at oprette en kanal til hende også. 

Og det skulle vise sig at være en god ide. Najas små sjove videoer blev hurtigt populære, seerne er vilde med den nuttede pige.

LÆS OGSÅ: Sådan klarer du fars og mors skilsmisse

Najas mest sete video hedder ’strandet på en øde ø’, og den er på få uger blevet set 282.000 gange (pr. 25. februar 2016). Videoen, som har en humoristisk tone, handler om, hvad Naja ville gøre, hvis hun var strandet på en øde ø. Hun ville for eksempel gå hen til en busstoppested, så hun kunne komme hjem. 

Naja og hendes bror har lavet i alt 18 videoer og uploadet dem på Youtube. Videoerne er til sammen blevet afspillet flere end 3 millioner gange, og Naja har på rekordtid opnået over 83.000 abonnenter. Et tal, som mange store, etablerede virksomheder må være misundelige over.

Hvorfor tror du, at lige netop du er blevet så populær?

-   Det er nok fordi, jeg gør mig mere umage end andre, siger Naja.

Naja synes heller ikke, det er svært at være Youtuber, selv om hun bruger megen af sin fritid på det.  

Hvad siger de andre i klassen til at du er blevet så populær?

-  De griner ad mig, og nogle gange løber de efter mig. 

LÆS OGSÅ: Jeg slettede mit liv på sociale medier

Najas mor, Hanne Münster, er selvfølgelig stolt af sine børn og synes, at det er gået vildt stærkt, med at få så mange abonnenter. Det var slet ikke, hvad hun havde forventet. 

Det er også sjovt, når de går i Kolding storcenter, bliver de genkendt af næsten alle, for før i tiden var det jo kun Morten der blev genkendt, fortæller hun. 

Er det noget man tjener penge på?

-  Altså det er noget man kan tjene penge på, men Naja tjener ikke penge endnu, da hun ikke reklamerer for noget, fortæller Hanne.

Naja er selvfølgelig også selv rigtig glad for hvad hun har opnået, og hun syntes det ret vildt.

Sponsoreret indhold