Skæbner

6-årige Sergio blev reddet af hjemløs

10. september 2014 af Carsten Holst Foto: San Jose Police Department
Da en 6-årig autistisk dreng forsvandt sporløst, frygtede hans forældre det værste. Men knægten blev fundet af en hjemløs, som forhindrede en tragedie.
Sergio slap heldigt fra sin nattevandring
Sergio slap heldigt fra sin nattevandring

Det kunne være gået helt galt, da en 6-årig autistisk dreng fra den amerikanske storby San Jose for nylig besluttede sig for at stikke af hjemmefra en sen nattetime. Drengen forcerede en mindre bjergryg, flere trafikerede veje og uvejsomt terræn, inden han nåede frem til en lille teltlejr for vagabonder. Her tog de sig af drengen og tilkaldte politiet, så han kunne komme hjem i god behold.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Forsvandt en sen nattetime

Læs også: Tårevædet afsked med Jespers træf

I 19 timer frygtede Augustina Quinteros og Bony Sanchez det værste, da deres lille dreng, Sergio Zepeda, forsvundet fra deres hjem lørdag morgen. Hverken de selv, naboer eller tilkaldt politi var i stand til at lokalisere ham.

Først natten til søndag kom gennembruddet via et opkald fra en teltlejr for en håndfuld hjemløse 15 kilometer fra familiens hjem. Her var den seks-årige dreng, der grundet sin autisme har svært ved at kommunikere, dukket op foran teltet tilhørende 32-årige Jose Salmeron. Drengen var nøgen og iskold.

Salmeron havde hørt noget, der puslede ude foran teltet ved firetiden.

Troede det var ET

Læs også: Lottovinder forærer fattige millioner

- Jeg stak hovedet ud af teltet og så en nøgen person. Først troede jeg, at det var et rumvæsen, ligesom ET, forklarer han til lokale medier.

- Jeg lyste på ham med min lommelygte og kunne se, at det var en lille dreng, forklarer Jose Salmeron, der straks fik vækket resten af teltlejren.

Salmeron fik pakket drengen ind i et tæppe, og fandt noget mad og drikke til ham.

Doughnut, muffin og vand

Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-

Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-

Sponsoreret indhold