Skæbner

8-årig redder lillebror fra kidnapper

26. august 2016 Anne Kristensen
Arkivfoto: Pantherstock
En 8-årig dreng udviste både handlekraft og mod, da han stoppede en formodet kidnapning af sin 3-årige lillebror.

- Jeg ville redde min bror. Hvis hun havde taget ham, ville hun nok have slået ham ihjel.

Sådan sagde en 8-årig dreng til den amerikanske tv-station KTLA, efter at han angiveligt havde stoppet et kidnapningsforsøg af sin 3-årige lillebror i Glendale, Californien.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fik øje på mystisk person

Drengen befandt sig sammen med sin bror og mor foran John Marshall Elementary School den 10. august, da han blev opmærksom på en mistænksom person, der luskede omkring i nærheden, mens hans mor talte med en ven.

Skræmmende video: Her forsøger mand at kidnappe 4-årig

Drengen – hvis identitet er anonymiseret – forklarer desuden, at personen så ”ond” ud, og at han heldigvis nåede at skride ind, inden kidnapperen fik held med at få fat i lillebroderen.

- Jeg slog hende på fingrene, og så slog jeg hende i maven. Så slap hun min lillebror, fortæller drengen, hvis mor straks brød ind og fik fat i sin mindste søn.

Skubbede sin lillebror væk

Hun ringede herefter til alarmcentralen, hvor hendes ældste søn også forklarede episoden yderligere. (I alarmopkaldet står det klart, at drengen ikke er sikker på kidnapperens køn):

- Det var en mand, og han havde langt hår. Han sagde “I har et smukt barn”. Han sneg sig rundt om os og forsøgte at få fat i babyen (lillebroderen, red.). Så skubbede jeg min lillebror væk meget hårdt, og så slog jeg hende over fingrene, og hun løb væk. Det var en mand, men det lignede en kvinde. Vi er ikke sikre. Hendes eller hans stemme lød som en pige, men det lignede en mand.

Marias søn blev kidnappet: Genforenet efter 21 år

Forsøgte også at kidnappe pige

Siden har man via bl.a. overvågningsbilleder identificeret gerningspersonen som Lisa A. Arnold, som to dage efter kidnapningsforsøget blev anholdt:

Foto: Glendale Police Department

Hun er nu tiltalt for kidnapningsforsøg på ikke alene den 3-årige dreng, men også på en 14 måneder gammel pige, som også blev reddet i sidste øjeblik af sin mor i et område i nærheden mindre end en halv time før den anden episode.

Lisa A. Arnold står nu til mindst ni års fængselsstraf, hvis hun kendes skyldig.

Tip: Her kan du købe Jeppe Nybros omdiskuterede bog 'Kidnappet' til kun 129 kr. >>

Her sker de fleste babyulykker:

Her sker de fleste babyulykker

Sponsoreret indhold