Skæbner

8-årig snydt på Facebook

29. maj 2015 af Makn
Facebook
8-årige Jonas fra Silkeborg blev narret på Facebook og troede, at han havde doneret penge til Dyreværnet ved at sælge sin dyrekortsbog.
Jonas på 8 år med dyrebog fra Føtex

8-årige Jonas fra Silkeborg elsker dyr og vil så gerne støtte hjælpeløse dyr. Derfor satte han sin fine bog med alle 140 dyrekort fra Føtex til salg for det højeste bud. Det lød på 3000 kroner, som Jonas glædede sig til at aflevere til organisationen Dyreværnet. Men desværre endte auktionen på Facebook med, at en ung mand på 19 år sprang fra sit lovede bud, da bogen skulle afleveres. Det skriver Lokalavisen.dk

Konto hacket

Den unge mand var pludselig umulig at få fat i, og da Jonas' mor endelig fik kontakt til den 19-åriges mor, beklagede hun sin søns opførsel. Den 19-årige påstod hårdnakket, at hans facebook-konto var blevet hacket, og at han ikke havde 3000 kroner til dyrebogen.

Læs også: Bettina blev snydt på net-auktion

- Jonas blev desværre snydt og var meget ked af det. Men han insisterede på, at vi skulle forsøge igen med en auktion. Så det gør vi så nu, fortæller Jonas' mor, Betinna Sørensen i et opslag på Facebook.

Dyrekortbogen er igen under hammeren, og det er muligt at byde frem til den 8. august. Den dag fylder Jonas 9 år, og det er helt bevidst, at auktionen stopper den dag.

- Det vil være den bedste fødselsdagsgave for mig at kunne hjælpe Dyreværnet, siger den omsorgsfulde dreng.

Lige nu er der budt over 8000 kroner for bogen, så anden gang er altså væsentlig bedre. Det er muligt at komme med et højere bud her:

https://www.betternow.org/dk/jonas-s-indsamling-til-dyrevaernet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsoreret indhold