Skæbner

8-årige blev voldtaget og dræbt: Her er de sidste billeder

12. april 2016 Joan Andersen
De sidste billeder af 8-årig Cherish viser den lille pige forlade en butik med den mand, som sidder varetægtsfængslet for at have kidnappet, voldtaget og dræbt hende. Hør også morens opkald til alarmcentralen. Et opkald, de reagerede på alt for sent.

Cherish Perrywinkle blev kun 8 år. Statsadvokaten i Florida har offentliggjort en video med overvågningsbillederne, der viser minutterne, hvor Cherish blev kidnappet fra et supermarked i 2013. Hun blev senere fundet misbrugt og dræbt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En hjælpsom mand

Cherish var i et supermarked med sin mor og to søstre, da de blev antastet af en mand. Moren og de to piger var netop ved at kigge på noget tøj, men pengene var små. Manden tilbød at køre dem til et andet supermarked, Walmart, hvor han skulle mødes med sin kone, og så ville han gerne købe noget tøj til dem.

Selv om moren havde en underlig fornemmelse af manden, kørte de med ham. De ventede i 20 minutter på parkeringspladsen, men mandens kone dukkede aldrig op. I stedet for gik de ind for at købe tøj sammen med manden.

LÆS OGSÅ: 7-årige Mark: Se min nye hånd

Familien tilbragte to timer i supermarkedet med manden, hvor han blandt andet foreslår at købe et par meget høje sko til den kun 8-årige pige. Det afslår moren. Men da han tilbyder at købe mad til dem hos McDonald’s foran supermarkedet, takker hun ja.

Cherish går med manden ud for at hente maden, tror moren, men de to stopper kun kortvarigt foran McDonald’s og går i stedet helt ud af supermarkedet og hen til manden bil, en hvid varevogn. De sætter sig ind i bilen og kører væk.

Det var sidste gang Cherish blev set i live.

Moren slog alarm

Moren ringede grædende til alarmcentralen omkring en halv time senere, da det gik op for hende, at Cherish ikke kom tilbage.

- Jeg håber ikke, han voldtager hende lige nu, siger hun blandt andet til alarmcentralen.

- Jeg håber ikke, han slår hende ihjel.

Desværre tvivlede politiet på morens forklaring og reagerede meget langsomt, angiveligt fordi moren kæmpede med faren om forældremyndigheden på det tidspunkt.

Dagen efter blev liget af Cherish fundet foran en kirke i Jacksonville.

LÆS OGSÅ: Pjerrot om sit livs sorg: Jeg elsker hende stadig

Hør morens opkald til alarmcentralen her:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Hund redder sin bedste vens syn

Moren har efterfølgende mistet forældremyndigheden over sine to andre børn.

Kræver dødsstraf

Moren har identificeret manden som den dengang 56-årige Donald Smith. Han blev anholdt kort tid efter.

Mindre end en måned før var Donald Smith blevet løsladt efter 438 dage i fængsel, hvor han afsonede en dom for blandt andet børnemishandling. Manden har været registreret som sexforbryder siden 1993, hvor han forsøgt at kidnappe et barn, men han fik sin første dom for blufærdighedskrænkelse af en mindreårig tilbage i 1977.

LÆS OGSÅ: Far til fire kæmper for sit liv

Retssagen mod 56-årige Donald Smith forventes at begynde i maj. Anklageren i sagen kræver dødsstraf.

Sponsoreret indhold