Skæbner

9-årig tog dommerne med storm

9. juni 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Youtube
Han ligner ærlig talt en noget nørdet UG-dreng. Og han er da også rigtig dygtig i skolen. Han har sprunget flere klasser over, og kan om et par år starte på college i USA. Men 9-årige Adrian Romoff kan mere end det. De den fantastiske video, hvor han fuldstændig overrasker dommerne i tv-showet America’s Got Talent.

Han lagde forsigtigt sine briller på det elektriske klaver. Satte sig pænt ned på klaverbænken - og så gik den stille og rolige 9-årige Adrian Romoff ellers amok.

Fyldt med energi angreb han nærmest sit klaver med så stor kraft, at klaverbænken væltede og hele studiet råbte og skreg i begejstring.

Amokløb

LÆS OGSÅ: Kæmper trods sorgen

Da han havde overstået sit første klaverstykke, fik han lov at spille et til, og han forsatte i et noget mere roligt tempo. Men han spillede stadig overbevisende og hans følsomme og langsomme nummer var nok endnu bedre end Adrian første amokløb på tangenterne.

For de musikinteresserede kan vi oplyse, at Adrian spiller først Nikolai Rimsky-Korsakovs "Humlebiens Flugt" og siden Chopins "Grande Valse i Es-dur, opus 18.

Skal starte på college

SE OGSÅ: Årets sjoveste bryllupsvideo

Inden Adrian satte sig ved klaveret fik han fortalt, at han klarer sig godt i skolen, har sprunget flere klasser over i skolen og snart skal starte på college.

Men slå sig løs, det kan han også.

Sponsoreret indhold