Skæbner

9 særlige lidelser

2. november 2012 af Ida Trolle Thing, Foto: Polfoto
Der findes en lang række af lidelser, der er alt andet end normale. Mange af dem er så unikke, at der desværre ikke findes nogen kur mod dem, hvilket gør dem kroniske.

Selvom hverdagens forkølelse og vinterens influenza kan føles slem i øjeblikket, bliver man nødt til ind i mellem at stoppe op og være glad for sit trods alt gode helbred. Der findes nemlig en lang række af særlige og sjældne lidelser og sygdomme, som får din forkølelse til at se knapt slem ud.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs historien om Jeanette, der af flere omgange blev beskyldt for at være fuld - i virkeligheden lider hun af en forfærdelig sygdom...

Her på Ude og Hjemme har vi samlet historierne om 9 særlige lidelser, der er ret så sjældne. Der er blandt andet en pige, der kan sove flere måneder i træk, og en dame som efter fem år stadig ikke kan stoppe med at hikke.

Mange af disse lidelser er så unikke og sjældne, at der endnu ikke findes nogen kur mod dem. Det betyder desværre, at disse mennesker er nødt til at leve i det uvisse om, hvorvidt de nogensinde kan komme af med dem igen. Læs historierne om de særlige lidelser i galleriet her:

Sponsoreret indhold