Skæbner

Afdøde Steve Irwin takker sine forældre

6. september 2016 Sofie Twisttmann
Foto: Polfoto, Myung Jung Kim
Krokodillejægeren Steve Irwin døde for 10 år siden, men nu har familien offentliggjort et brev, hvori han takker sine forældre.

Det er nu 10 år siden, at den australske dyreelsker og krokodillejæger Steve Irwin på tragisk vis mistede livet under optagelserne til en dokumentar om farlige dyr, der lever under vandet.

Men her mange år efter har Irwins forældre fået en kærlig hilsen fra deres nu afdøde søn. I sidste uge delte hans far, Bob Irwin, et rørende takkebrev, som Steve havde skrevet til sine forældre 12 år før sin død. Det skriver Yahoo News.
 

Du kan også læse den rørende historie om Maja og Lisa, der uden varsel mistede deres mor. 

Opdaget ved et tilfælde
 

Brevet, der i dag er 22 år gammelt, blev offentliggjort i forbindelse med udgivelsens af Bob Irwins nye bog, hvor han fortæller sine erindringer om sønnens liv.

Brevet fandt han ved et tilfælde for nogle måneder siden. Det lå gemt væk inde i en gammel bog. På konvolutten stod der, ”I skal være glade for at vide, at jeres styrke og visdom er givet videre.”
 

I er skyld i min lykke

I brevet fortæller han sine forældre, hvordan han endelig har indset, at de har været med til at gøre ham til den, han er.

Steve Irwins brev til sine forældre

”Kære mor og far. En af de mest uheldige ting i en guts liv er, at det tager mere end 30 år at indse, hvor vigtige I har været i forhold til at skabe min karakter, min etik og vigtigst af alt – min lykke.

Som 32-årig er jeg endelig begyndt at indse, at I var der i gode og dårlige tider. Jeres styrke og udholdenhed vil ikke være ubelønnet. Min kærlighed til jer er min styrke!

Resten af mit liv vil jeg reflektere over de vanvittigt mange gode tider, vi har delt og kommer til at dele. I er mine bedste venner!,” skrev han og afsluttede brevet med ordene ”Tak”. 

Krokodillejægerens datter, Bindi, vandt vild med dans i USA. Se hvor flot hun så ud her.  

Hyldes af datter
 

Steve Irwin døde som 44-årig d. 4. september 2006, da han blev stukket I hjertet af en stor pilrokke, mens han filmede i Great Barrier Reef i Queensland, Australien. Han efterlod sig sin kone, Terri, og to børn, Bindi og Bob, der dengang var 8 og 3 år.

- Du vil altid være min helt, jeg elsker dig mere end ord kan beskrive, skrev datteren Bindi Irwin, der i dag er 18 år, i søndags på 10-årsdagen for faderens død.

Konen døde i tragisk ulykke: X Factor-dommeren Soulschock får rørende brev fra sin søn

Læsernes overnaturlige oplevelser:

Læsernes overnaturlige oplevelser

Sponsoreret indhold