Skæbner

Alle vil hjælpe lille Leo med Downs

9. februar 2015 Louise Soegaard
Samuel Forrest
Leo blev forladt af sin mor. Nu får han hjælp fra hele verden. På bare 19 dage har fremmede doneret 2,6 millioner
Meget nært portræt af en nyfødt dreng med Downs
Leo får hjælp fra hele verden

Millioner er væltet ind

Leos far er ovenud lykkelig. På bare 19 dage har gavmilde mennesker fra hele verden doneret i alt 2.6 millioner kroner til ham og lille Leo. Nu kan far og søn rejse tilbage til New Zealand, hvor Leo kan få et normalt liv og ikke vil blive udsat for den sociale udstødelse, et liv i Armenien ville betyde.

Et portræt af Leos far Samuel Forrest, som ser rar ud.
Privat

Læs også: Far måtte vælge mellem kone eller sit nyfødte barn med Downs.

-Vi har fået langt mere, end vi har brug for. Jeg oprettede indsamlingen, fordi jeg gerne ville være i stand til at tage barsel med sin søn. Jeg ville give ham min fulde opmærksomhed i et års tid, og det havde jeg ikke råd til. Nu er jeg gået sammen med en gruppe eksperter, som kan hjælpe mig med, at donere pengene videre, så de gavner handicappede børn i Armenien, fortæller Leos far Samuel Forrest.

Se lille Leos indsamling her

Ikke vred på Leos mor.

Samuel beder folk om ikke at hade sin søns mor. Der har været mange vrede kommentarer på de sociale medier møntet på hende, siden historien kom frem for få uger siden.

-Det er ikke hendes skyld, at det armenske samfund er sådan indrettet. Hun var bange for at knytte sig til Leo, når hun vidste, at han skulle på børnehjem. Det kommer alle handicappede børn i Armenien. Hun har hverken set ham eller rørt ham, siden han blev født. Jeg har virkelig forsøgt at overtale hende til at vi skal blive sammen. Hun er Leos mor og jeg holder utrolig meget af hende. Jeg ville gerne have hende med til New Zealand, men hun har til gengæld sendt sin familie til at forsøge at overtale mig til at overrække Leo til de sociale myndigheder, fortæller Samuel.

Med de mange penge har Leos far råd til at give sin søn en tryg start på livet. De to kan nu nyde hinanden uden at bekymre sig om, hvordan far skal få tid og råd til at passe Leo. Det har empatiske og gavmilde mennesker fra hele verden sørget for.

Sponsoreret indhold