Skæbner

Amanda Berry fik barn med sin kidnapper

8. juni 2016 Nina Sommer
FBI
Amanda Berry var 16 år, da hun den 21. april 2003 var på vej hjem fra sit arbejde på MacDonalds. Men få minutter fra sit hjem blev hun bortført af en fremmed mand. Det blev til 10 år i fangeskab, hvor lænker, voldtægt og sult blev hverdag. Kun håbet om at se familien fik hende til at holde ud.
Amanda Berry fik barn med sin kidnapper

Amanda Berry 25. april, 2003 - Uddrag fra bogen HÅB:

Han har flyttet mig ovenpå til soveværelset, hvor han første gang voldtog mig. Det er ikke bælgmørkt som i kælderen, hvor jeg tilbragte de første to nætter, men her er stadig mørkt. Der er to små vinduer dækket af tunge, grå gardiner, som nok var hvide engang.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Han kidnappede Amanda Berry og to andre: Skal 1000 år i fængsel

Jeg er nødt til at ligge på tværs af sengen med tæerne ud over kanten på grund af den måde, som han har lænket mig til radiatoren. Hængelåsen på den rustne lænke rundt om min mave føles som en stor sten. Vægten gør det svært at sove og giver mig store blå mærker.

LÆS OGSÅ: Lille baby bortført - hele Danmark holdt vejret

I går kom han ind og viklede nogle gamle sokker rundt om kæden, så det ikke gør så ondt. Jeg tror ikke, at det var fordi, at han synes, at det var synd for mig, han var bare træt af at høre mig klage. Han har sat strømperne fast med plastikstrips, og nu er det dem, der gnaver.

Læs resten af den hjerteskærende historie om Amanda Berry og hendes år i fangeskab i Ude og Hjemme.

Du får hele historien om Amanda Berry og uddrag af hendes bog "HÅB".

LÆS OGSÅ: Kidnappet som barn - nu er hun selv mor

Sponsoreret indhold