Skæbner

Amy er døende: Søger ny partner til sin mand

6. marts 2017 Anne Kristensen
Foto: Facebook
Den amerikanske forfatter Amy Krouse Rosenthal har indrykket en noget usædvanlig kontaktannonce i avisen New York Times.

Amy Krouse Rosenthal fra Chicago, USA, fik i 2015 konstateret kræft i æggestokkene, og kræften er nu så fremskreden og alvorlig, at hun formentlig kun har få dage tilbage at leve i.

Som børnebogsforfatter har hun opnået stor opmærksomhed og anerkendelse i løbet af sin karriere, men hendes sidste værk vil nok ende med at blive husket bedst:

Et essay i avisen New York Times, hvor Amy søger en ny partner til sin elskede mand, Jason Brian Rosenthal, som hun snart selv må sige farvel til.

Min mand fortjener en ny kærlighed

Under overskriften ’Du har måske lyst til at gifte dig med min mand’ skriver Amy blandt andet:

- Jeg bliver nødt til at sige dette, mens jeg har a) jeres opmærksomhed og b) en puls. Jeg har været gift med den mest fantastiske mand i 26 år. Jeg havde planlagt mindst 26 år mere. Han er let at forelske sig i. Jeg gjorde det på en dag. Han er en helt vidunderlig far. Spørg alle og enhver. Jason er medfølende. Her er den mand, som Jason er: Han dukkede op til vores første graviditetsscanning med blomster. Efter en lang dag, er der ingen større glæde end at se ham gå ind ad døren, stille indkøbsposen og kurtisere mig med oliven og noget lækkert ost, han har anskaffet, inden han går i gang med at lave aftensmaden. Fik jeg nævnt, at han ser helt vildt godt ud? Jeg vil savne at se hans ansigt.

Kvinde indrykker annonce: Hilsen til utro ægtemand

Amy forklarer sin usædvanlige jagt på en ny partner til sin mand med, at det for hende vil være den største gave, hvis den rette kvinde kan starte en ny kærlighedshistorie med Jason.

Det fortjener han, slutter Amy.

Galleri: De sødeste frierier:

Galleri: De sødeste frierier

Sponsoreret indhold