Skæbner

Angsten fik mig fyret

16. februar 2016 af
Steen Wrem
Angsten har altid været en del af Stine Andreasen. Derfor har hun bygget sit liv op om kontrol. Men for to år siden mistede hun kontrollen, da hun blev ramt af stress, hvorefter angsten tog over.

Den første uge af solferien på Menorca i Spanien var gået fint. Men pludselig en aften, da Stine og hendes mand, Jesper, var på restaurant med deres to små børn, Mathilde og Robin, gik det galt. 

- Vi sidder på restauranten og spiser, og fra det ene øjeblik til det andet, er det som om en bølge skyller ind over mig. Der er noget helt galt, kan jeg mærke, og jeg er simpelthen nødt til at lægge mig ned på gulvet i restauranten, fortæller den 34-årige lærer fra Skævinge i Nordsjælland, som bliver indlagt i to dage på et lokalt hospital med for højt blodtryk og en puls, der er helt i vejret. 

LÆS OGSÅ: Viktor turde ikke gå i skole på grund af angst

Denne aften i 2014 var kulminationen på et halvt år, hvor Stine havde kæmpet en hård kamp med en tiltagende stress, som til sidst udviklede sig til en voldsom angst. 

- Angst havde egentlig altid været en del af min personlighed. Jeg var typen, der altid ville have kontrol med det hele. Jeg har for eksempel aldrig mistet mine nøgler. Jeg havde også mange bekymringstanker, og det blev værre, efter at jeg fik børn, fortæller Stine. 

LÆS OGSÅ: Lili overvandt en fødselsdepression

LÆS HVORDAN STINE FIK SIT LIV IGEN. DET ER I UDE OG HJEMME, DER UDKOMMER DEN 17. FEBRUAR 2016. 

Sponsoreret indhold