Skæbner

Anklage: Babysitter kidnappede og mishandlede 2-årig

27. november 2015 Joan Andersen
Den 2-årige pige blev fundet nøgen siddende i en bunke blade 13 km fra sit hjem. Hun var forslået, havde brandmærker fra en cigaret på kroppen og havde fået barberet sine lyse krølle af. Nu sidder hendes tidligere babysitter på anklagebænken.

De vågnede tidligt om morgenen i fredags. Huset var underligt stille. De havde sidst set deres 2-årige datter omkring klokken 3 om morgen, og klokken 4.30 havde moren hørt hende via babyalarmen. Men klokken 6.30 var hun væk.

De ledte i hele huset i Hamilton, Massachusetts og forsøgte at tænke sig til steder, hun kunne have gemt sig, men deres lille pige var ingen steder at finde. Og en dør ud til stod på klem.

Klokken 7 om morgenen ringede faren til politiet. Lyndon var forsvundet.

Læs også: Lone valgte ikke at blive mor

Sad nøgen og forslået i kulden

Politiet satte det helt store apparat i gang. Klokken 10 var de lige ved at have en Amber Alert klar, som ville efterlyse 2-årige Lyndon i hele USA, i radioen, tv, internettet, email. Alle alarmer ville gå i gang.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Klokken 10 kom Tom Crosby og hans kone Marge kørende på landevejen 13 km fra familiens hjem. De så noget, de havde svært ved at tro på.

- Jeg vil ikke sige, jeg fik et syn – men det var, hvad det var. Et syn. Vi kom kørende, og det var som sådan et hurtigt glimt gennem mit hoved. Jeg sagde: ”Var det et barn eller en dukke?”, fortæller han ifølge Daily Mail.

Tom bakkede bilen tilbage. Der, ved siden at vejen midt i en stor bunke blade, sad Lyndon nøgen og rystede af kulde. Hendes flotte lyse lokker var barberet af, og hun havde tydelige mærker efter slag og brandsår over hele kroppen fra gløden af en cigaret.

Parret pakkede hende ind i et tæppe og tog hende med ind i bilen, mens de ventede på politiet.

- Hun var opmærksom, men havde en stor bule i hovedet, siger Marge.

Lyndon blev bragt til hospitalet, hvor hun blev genforenet med sine forældre, Tim and Joanie Albers.

Læs også: Kevin gav tre andre livet

Babysitter på anklagebænken

Lige nu sidder Lyndons tidligere babysitter på anklagebænken. Politiet er ikke i tvivl om, at hun kidnappede lille Lyndon fra sengen og mishandlede den lille pige. Babysitteren Abigail Hanna nåede kun at passe den lille pige en enkel gang, inden Tim og Joanie fyrede hende.

Den 21-årige barnepige kommer fra et velhavende hjem, har boet i London og studeret på universiteter både i Californien og Connecticut, og hun blev forlovet tidligere i denne måned. Umiddelbart virker hun ikke som en type, der ville begå sådan en voldsom forbrydelse, men politiet mener, de har beviser nok til at få hende dømt.

Og noget tyder på, at de har ret. Hun er varetægtsfængslet på et psykiatrisk hospital og er ved at blive mentalundersøgt.

I mandags mødte hun i rettet, og ifølge lokale medier var hun så medtaget, at hun knap nok kunne stå på sine ben.

Læs også: Lægerne forventede, Stine og Janus ville dø: Kæmpede sig tilbage til livet

Skiftende forklaringer

Mass Live har fået aktindsigt i retsbogen, som afslører, at Hanna aborterede en måned inden kidnapningen. Og hun er kommet med flere forskellige forklaringer på, hvad hun lavede den fredag.

- Først sagde Hanna, at hun ikke kendte familien Albers, men efter noget tid sagde hun, at hun havde babysittet for dem én gang. Forældrene var strikse, og hun vidste, at de ikke låste dørene til deres hus, står der i retsbogen.

Lyndon blev fundet omkring 5 km fra Hannas hjem.

Retsbogen afslører også, at efterforskerne undrede sig over Hannas opførsel. Hun græd det ene øjeblik og var upåvirket det næste. Hun havde jord under neglene og forklarede, at hun havde forsøgt at fange en omstrejfende kat om morgenen, mens hun løb gennem skoven. Hun forklarede også, at hun havde røget hash, men efterforskerne vurderede, at hun ikke var påvirket af stoffer.

Da Hanna tog afsted for at mødes med sin advokat samme dag, havde hun en taske med sig. Efterforskerne ville sikre sig, at hun ikke fjernede bevismateriale, så de gennemgik tasken. Den var fyldt med børnetøj i Lyndons størrelse.

Hanna blev anholdt i lørdags og var for rettet i mandags. Hun skal først for retten igen i december.

Læs også: Sarah fra X Factor vil have fjernet sine bryster

Beder om fred

Både Hannas familie og familien Albers har udsendt en pressemeddelelse.

- VI er taknemmelige for at have fået vores datter tilbage, skriver familien Albers.

- Vi er meget taknemmelige for det rare par, som fandt vores datter, fortsætter de og beder pressen respektere deres privatliv. De ønsker at beskytte deres børn.

- Som forældre er vi nødt til at være i stand til at genetablere en form for ro, tryghed og normalitet for vores børns skyld, skriver de.

Hannas familie skriver:

- Vi er glade for, at Lyndon er i bedring, og at hendes familie kommer godt igennem. Vores tanker og bønner går til dem. Vi vil fortsætte med at tage os af Abi, som vi elsker meget højt.

Også Hannas familie beder om ro fra pressen.

Sponsoreret indhold