Skæbner

Aura-øvelser: Lær at mærke din egen aura

29. september 2015 af Sofie Rosendahl, Foto: Brian Rasmussen og Flemming Nielsen
Her får du to aura-øvelser, der kan hjælpe dig med at finde din aura!
Lær at finde din aura

Aura øvelse 1: At mærke auraen

Stå og gnid dine håndflader hurtigt mod hinanden til de bliver varme. Forestil dig, at kanten af auraen er cirka en armslængde fra dig, og mærk, at den klikker på plads. Stræk armene ud med håndfladerne i 90 graders vinkel. Træk hænderne langsomt til dig, indtil du møder din aura. Du kan mærke auraen som en varme- eller kuldefølelse, som en prikken i fingrene, som om hænderne møder modstand, eller ved at du bare inde i dig selv ved, når du rammer den med hænderne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.


Aura øvelse 2: At flytte på auraen

Stå oprejst med armene ned langs siden, luk øjnene eller hold dem åbne, hvis du vil. Tag nogle dybe indåndinger. Træk nu (med bevidstheden) aurakanten til det sted, hvor den optimalt bør være, cirka en armslængde, og mærk, at den klikker på plads. Mærk igen efter med hænderne, om den er på plads. Forestil dig, at du har en stor aura. Lad aurakanten være en meter ud fra dig og skub den forsigtigt videre, til den er cirka tre meter fra dig. Mærk efter, hvordan det føles, når auraen er så langt ude. Virker det bekendt og trygt for dig at have den dér, eller føles det uvant? I hvilke situationer holder du den langt ude? Skub den gerne længere ud for at få en oplevelse af, hvordan det føles. Træk den så forsigtigt ind, til den er én centimeter fra kroppen. Mærk efter, hvordan det føles, når den er trukket så langt ind. Virker det bekendt for dig at have den der? I hvilke situationer holder du den så nær, hvis du i det hele taget gør det? Lad aurakanten komme tilbage til sin naturlige afstand fra kroppen og lad den klikke på plads. Pust ud, og giv slip på det, du netop oplevede.

Kilde: Mød din skytsengel

Aura
Aurakanten kan ses som din grænse til andre mennesker. Det er optimalt at have auraen 30-50 cm fra kroppen. En aura, som er langt væk, vil udveksle mere energi med andre – på godt og ondt. Dem med en meget kort aura gemmer sig typisk for omgivelserne.

Kilde: Mød din skytsengel

Sponsoreret indhold