Skæbner

Barbie-menneske søger en kæreste

29. maj 2015 af Makn
Facebook
Barbie-klonen Angelica Kenova fra Rusland er smuk og slank som den populære dukke. Men den 26-årige kvinde har aldrig haft en kæreste og bor stadig hjemme hos sine forældre.
angelica kenova ligner en barbiedukke

Angelica Kenova er kendt som den menneskelige udgave af Barbiedukken, men trods det perfekte ydre har hun aldrig haft en kæreste. Angelica, der bor i Moska i Rusland, har klædt sig og levet som den populære dukke, lige siden hun var helt lille. Nu er hun 26 år og bor stadig hjemme hos sine forældre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Mine forældre har altid behandlet mig som en lille prinsesse, som aldrig har fået lov til at date drenge. Jeg har simpelthen ikke de erfaringer, som alle andre på min alder har gjort sig, og det betyder, at jeg ikke kan leve et almindeligt liv, men må leve som en dukke, siger Angelica.

Læs også: Barbie-klon sulter sig i ugevis

Hun har de samme urealistiske kropsproportioner og store øjne som Barbie. Taljen måler knap 60 cm, bh-størrelsen er 32E, og vægten sniger sig lige op på 40 kilo. Alligevel fastholder Angelica, at hun ikke har fået lavet nogen plastikoperationer.

- Jeg har ikke selv valgt at se ud som en dukke. Da jeg fyldte seks år, begyndte min mor at købe tøj, der mindede om Barbies. Min mor elskede Barbies skønhed, gyldne hår og nuttede ansigt. Jeg poserede foran spejlet i timevis og optrådte for mine forældres venner. Alle kaldte mig for den "Russiske Barbie", fortæller Angelica.

Mor med på dates

Da hun blev teenager, hyrede forældrene en personlig træner til hende, der skulle "forme" hendes krop og give hende den smalle Barbie-talje.

- Jeg træner 2-3 timer fem gange om ugen for at bevare min smukke figur. Han har lavet en trænings- og kostplan, som jeg ikke vil afsløre, smiler Angelica.

Hendes udseende gør hende til en efterspurgt model, og hun har en masse dedikerede fans på det russiske sociale site VK.com. Men skal den unge kvinde på en date, kræver det forældrenes tilladelse, der ikke vil have, at datteren flytter hjemmefra.

Læs også: Mobbeoffer blev topmodel

- Jeg må ikke en gang købe mit eget tøj, uden at min mor er med. Hun insisterer også på at være med på dates. Jeg skal booke et bord til tre, så hun kan sidde med, når jeg og en fyr er ude at spise. Så jeg har aldrig prøvet at have en kæreste. Desværre, siger hun.

- Jeg elsker min familie meget højt og vil ikke gøre dem kede af det. Men hvis jeg vælger at flytte en dag eller gør noget imod deres vilje, vil det være en skandale.

Dog er Angelica stadig håbefuld og drømmer om at finde sin prins en dag - og at forælderne vil tillade det.

- Mine forældre har holdt mig fanget i et glasbur hele mit liv, men forhåbenligt vil det en dag lykkedes mig at slippe fri. Det er aldrig for sent at få sig et selvstændigt liv.

Sponsoreret indhold