Skæbner

‘Barbie-mor’ opsparer formue til datters skønhedsoperationer

15. november 2016 Anne Kristensen
Foto: Screenshot
Datteren Bethaney er kun 12 år, men Kerry Miles har allerede sparet over 170.000 kroner sammen til brystoperationer, læbeforstørrelser eller andre skønhedsoperationer, som hendes datter måtte ønske.

Kerry Miles fra Essex i England har i løbet af de seneste seks år brugt langt over 800.000 kroner på plastikoperationer i sine bestræbelser på at ligne Barbie.

Læs mere om Kerrys mange skønshedsoperationer her >>

Og hun er allerede godt i gang med at spare et kæmpe beløb op til sin datter Bethaney, så hun også kan få alle de skønhedsoperationer, hun har lyst til.

- Hvis hun bliver 16 år og siger ’Jeg vil have lavet mine bryster’, så vil jeg helt sikkert sige, at hun skal få det gjort. Hun skal have en værges accept i den alder, men det vil jeg selvfølgelig give hende. Hun kan få lige de operationer, hun ønsker, siger Kerry Miles til The Mirror.

Datter ønsker ikke skønhedsoperationer

Bethaney er dog ikke selv vild med hverken operationer eller Barbie-looket, fortæller Kerry.

Læs også: Fyret for at være smuk

Men det håber den skønhedsfikserede mor dog vil ændre sig med tiden. 

Læs også: Hvem er lækrest - danskere eller svenskere?

- Bethaney siger, at hun aldrig vil gøre det, men det sagde jeg også altid som barn. Man skal aldrig sige aldrig. Lige nu ligner hun overhovedet ikke mig – hun er faktisk lidt af en drengepige. Det ville være rart, hvis hun delte min interesse for Barbie. Da hun var lille, var hun ligesom min lille dukke. Jeg klædte hende i lyserødt og håbede, at når hun blev ældre, så kunne vi dele tøj, shoppe sammen og få ordnet negle sammen. Det er ikke sket endnu, men jeg håber, at hun en dag ændrer mening, siger Kerry og tilføjer:

Mere lykkelig af plastikoperationer

- .Jeg synes naturligvis, at Bethaney er smuk allerede, men jeg ved, hvor meget mere lykkelig jeg er blevet af at få plastikoperationer, og jeg vil gerne give hende samme mulighed. Det er derfor, jeg har lagt penge til side til hende.

Indtil videre har Kerry sparet 20.000 pund op til Bethaney, hvilket svarer til godt 173.000 kroner.

Læs også:

Camilla Framnes: Jeg har fået botox

Barbie-menneske søger kæreste

Camilla Framnes: Derfor fik jeg nye bryster

Sponsoreret indhold