Skæbner

Beskyttede sin baby med sit liv

4. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Privatfoto
Angel Quiles er ikke i tvivl. Hans gravide kone, Jenny, reddede deres ufødte pige, da hun på et splitsekund drejede sig rundt for at beskytte sit barn, lige før hun blev ramt af en kranbil i en uhyggelig trafikulykke. Jenny blev alvorligt såret, lå længe i koma, men har nu født en lille velskabt pige. – Det er et mirakel, siger lægerne.

-Jeg troede, jeg ville miste min baby. Men i dag kan vi fejre at min datter er født, og at Jenny har det bedre, siger en dybt taknemmelig Angel Quile, 35, til amerikanske Bay9 News.

Hans kone Jenny, 36, var den 15. oktober på vej til en aftale med sin fødselslæge. Hun var gravid i 33. uge, og ville krydse gaden i byen Tampa i Florida, for at komme over til lægen. Men Jenny nåede ikke over gaden. Hun blev ramt af en kranbil og blev alvorligt såret.

Vågnede af koma og fødte

Rent instinktivt nåede Jenny at dreje sig rundt, så hun, og ikke hende ufødte baby, tog det største slag ved sammenstødet. Jenny blev så hårdt kvæstet, at hun de næste to uge lå i koma på sygehuset. Men onsdag den 29. oktober begyndte hun så småt at vågne, og selvom Jenny ikke kunne tale, kunne Angel mærke, at hans kone ville fortælle ham noget. Han var sikker på, at det var, at fødslen var i gang.

LÆS OGSÅ: Hjalp sin datter til at dø

Rigtigt nok. Jenny havde godt nok termin 1. november, men havde så småt fået veer, og lægerne besluttede da, at give Jenny et akut kejsersnit. Fire timer efter hun vågnede af koma, havde hun født en skøn lille velskabt datter på 2.750 gram, der skal hedde Angel ligesom sin far, men også Noemi Quiles.

Beskyttede vores baby med sit liv

-Når Jenny kommer ud af dette, vil jeg sige hende tak. 10.000 gange tak, siger Angel til Bay9News.

-Hvis det ikke var fordi, hun beskyttede vores lille baby med sit liv, ville jeg ikke have en datter i dag, siger han.
Jenny selv er stadig indlagt og stadig dybt påvirket. Der er lang vej igen, før hun kommer rigtig tilbage til livet. Men lægerne på Bayfront Health hospitalet i byen St. Petersburg siger, at Jenny gør fremskridt, og har det meget bedre.

Min smukke hustru

Angel vil gerne kunne give Jenny den bedst mulige behandling. Så han har startet en indsamling med det formål på hjemmesiden gofundme.com. Indtil videre har han indsamlet over 100.000 kroner. Et beløb, der gør det muligt for ham, at være ved sin kones side, mens hun kæmper sig tilbage til livet.

LÆS OGSÅ: Hjælp med at opfylde Annas drøm
I den forbindelse har Angel offentliggjort et smukt billede af sin sårede kone:

-Dette er min smukke hustru, som blev kørt ned af en kranbil, mens hun var gravid med vores ufødte datter, skriver han til billedet.

Sponsoreret indhold