Skæbner

Besøgte syge børn på Riget

24. oktober 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Privat/Instagram
Der skal også være tid til andet end dans. Selvom Johannes Nymark og Claudia Rex har haft rigtig travlt med at træne op til fredagens Knæk Cancer-show, tog de sig også tid til at besøge børnene på Rigshospitalets afdeling for børn med kræft. Parret havde endda en vært med. Claus Elming tog med parret på besøg.

Claudia Rix og Johannes Nymark har haft travlt op til fredagens Vild med Dans og Knæk Cancer. Men der skal være tid til at hjælpe børnene.

-Efter vores træning i dag var Johannes, Claus og jeg på besøg hos børnecancerafdelingen for at danse lidt og hygge sammen med en masse dejlige og livsglade børn, forklarer Claudia Rix i et opslag på Instagram i onsdags.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Silas var fadder

- Jeg håber virkelig, at vi får samlet en masse penge ind på fredag, så vi snart kan få knækket cancer, skriver hun.

Dejligt at sprede glæde

Også hendes partner, Johannes Nymark, skriver om besøget:

-Claudia og jeg var forbi børnene på cancerafdelingen på Riget til en lille Jive sammen med Claus Elming. Dejligt at sprede lidt glæde!!!!!

LÆS OGSÅ: Maggie My bliver tv-stjerne

Det har i det hele taget været tydeligt at mærke på deltagerne i Vild med Dans, at de alle har været optaget af og glade for at være en del af kampen mod kræft.

Johannes er ambassadør

Både Sofie Kruuse og Sara Maria Færch-Mærkedahl har sagt til Ude og Hjemme, at de gerne ville gøre endnu mere. Og specielt er de optagede af at gøre en indsats for kræftsyge børn.

Det er for øvrigt ikke kun de kræftsyge børn, Johannes Nymark støtter. Han er netop blevet ambassadør for Børnehjertefonden, der er en organisation, der samler penge ind til fordel for børn med hjertesygdomme og desuden støtter forskningen i netop børns hjertesygdomme.

Har du set, at du lige nu kan spare 40 % på massevis af varer i Ude og Hjemmes webshop?

Sponsoreret indhold