Skæbner

Bodil Jørgensen fra Badehotellet: Jeg skal opereres på mandag

19. december 2015 Foto: Dan Mariegaard - Af: Kristian Bo Eriksen
Tilbage i juni sidste år var Bodil Jørgensen fra Badehotellet ude for en meget alvorlig ulykke under en filmoptagelse. Hun overlede kun sine hårde kvæstelser med nød og næppe. I dag går det meget bedre, men ulykken kræver endnu en operation, fortæller Bodil Jørgensen inden de nye afsnit af Badehotellet.

-Jeg skal have fjernet den sidste skinne den 21. december, siger Bodil Jørgensen. Hun kom meget alvorligt til skade, da hun under optagelserne til Far til Fire var ude for en ulykke, der nær havde kostet hende livet.

Hun faldt af og blev ramt af en traktor, der var kommet ud af kontrol. I flere dage lå hun i koma og i respirator på sygehuset. Bodil fik knust samtlige ribben, brækkede begge kraveben, havde brud på bækkenet og skader på både lever og nyre. Den første tid efter ulykken svævede Bodil mellem liv og død, men heldigvis vandt livet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Stolt Camilla efter at have smidt 24 kilo: Jeg fortsætter

-Jeg har det også rigtig godt nu, siger Bodil Jørgensen, der regner med at operationen på mandag bliver den sidste efter ulykken. Hendes kraveben blev dengang så ødelagt, at der siden har været lagt skinner in for at stabilisere brudene. Men nu skulle det hele været vokset så eget sammen, at den sidste skinne kan tages ud.

En stor pige på 7

-Men jeg er nødt til stadig at være mere forsigtig, end jeg var før ulykken. Jeg kan mærke min krops begrænsninger. Jeg kan ikke længere svinge min datter, Rigmor, siger Bodil, som bemærker, at datteren jo også efterhånden er blevet en stor pige på 7 år, og at hun selv med sine 54, måske kan mærke alderen trykke.

Foruden Rigmor har Bodil Jørgensen de to store drenge, Johannes, 19, og Østen, 14.

LÆS OGSÅ: Katherina frygter for Mikkel

Mellem jul og nytår er der så premiere på tredje sæson af den popukære serie Badehotellet på TV2. Her spiller Bodil Jørgensen en hovedrolle som fru Andersen, der ejer hotellet. Det er da også i anledning af de nye afsnit, at vi møder hende-

Nu bor Bodil i Lyngby

Privat har Bodil Jørgensen oplevede noget af en ændring i sit liv. Efter mange år på Nørrebro er hun flyttet til Lyngby udenfor København.

-Det skulle jeg lige vænne mig til. På Nørrebro er der jo liv hele tiden og et dejligt levende miljø. Her i Lyngby er der også skønt, men der er noget mere stille sådan en lørdag eftermiddag, siger Bodil Jørgensen med et smil.

LÆS OGSÅ: Ena efter Vild med Dans: Jo, jeg har tabt mig

Første afsnit af badehotellets nye sæson sendes mellem jul og nytår, den 28. december kl. 20.00 på TV2. Foruden Bodil Jørgensen, kan du også møde årets Vild med Dans-vinder, Ena Spottag, der spiller køkkenpigen Martha.

Sponsoreret indhold