Skæbner

Børnene skal have en fantastisk jul

25. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Privat/Kapipal
Hun er kun 28 år. Lider af livmoderhalskræft, og lægerne giver hende ikke mange chancer for at overleve. Samantha Beaven kæmper mod sin sygdom, men er lige nu fast besluttet på, at hun vil give sine to børn en helt speciel jul.

Samantha har et kæmpe juleønske. Hun vil give sin familie den bedste jul nogensinde. Hun ved, at det kan blive den sidste, de har sammen.

-Julen i år skal være helt speciel for dem. Jeg håber, jeg kan skabe nogle helt specielle minder for os alle, siger Samantha Beaven, 28, til engelske MailOnline.

LÆS OGSÅ: Ofrede alt for kærligheden

Hun er gift med Alex Beaven, og sammen har de to piger, Bracken, 6, og Daisy, der netop er fyldt 1 år.

Mens Samantha var gravid med Daisy, blev hun ramt af blødninger og kramper, men i første omgang mente lægerne, at det bare skyldes graviditeten.

Da Samantha var i 26. uge, gik hun pludselig i fødsel. Hun blev hastet på sygehuset, og her blev Samantha undersøgt af en jordemoder. I første omgang lykkedes det at stoppe fødslen, men jordemoderen havde også opdaget, at noget var helt galt med Samantha.

Vejede kun 970 gram

LÆS OGSÅ: Ben er ved at blive blind

I første omgang blev Samantha glad for, at der tilsyneladende var en forklaring på hendes blødninger, men glæden blev hurtigt vendt til angst. For efter en biopsi fik hun den forfærdelige besked. Du har livmoderhalskræft.

Bare dage efter gik Samantha igen i fødsel. Denne gang fødte hun så sin lille pige, de allerede havde givet navnet Daisy. Fødslen kom alt for tidligt den 27. oktober sidste år. Daisy vejede kun 970 gram, og blev omgående indlagt på neonatal, mens Samantha selv blev opereret på det samme sygehus.

De næste tre måneder gik Samantha gennem en kemokur og fik strålebehandlinger, mens Daisy var indlagt på Trevor Mann Baby Unit.

-De var fantastiske. Både til at tage sig af Daisy og til at støtte mig, skriver Samantha på sin hjemmeside, samanthabeaven.com .

Jeg græd i to uger

Den lille, alt for tidligt fødte Daisy havde en svær tid i begyndelsen. Men hun fik det langsomt bedre, og trives fint nu et år senere. Også Samantha så ud til at reagere godt på sin behandling. Men i maj måned i år kom så det helt store tilbageslag. Samantha var begyndt at hoste lidt meget, og da lægerne igen tjekkede hende, fik hun at vide, at hendes kræft havde spredt sig til lungerne, og at den nu var terminal.

-Jeg var i chok. Jeg græd i to hele uger, siger Samantha til MailOnline. Langsomt tog Samantha en helt anden beslutning. Det skulle være slut med alle de negative tanker, og nu ville hun kæmpe for livet for sine børn skyld.

LÆS OGSÅ: Karisa ofrede livet for sin baby

-Jeg vil være der for mine børn, så lang tid det overhovedet er muligt, siger hun.

Derfor begyndte Samantha at undersøge, om der eventuelt skulle findes alternative måder, at bekæmpe sygdommen på. Hun er nu i samarbejde med sine læger begyndt på en alternativ behandling, som hun er sikker på vil hjælpe hende.

Nu gælder det så julen. At gøre den til en enestående oplevelse for pigerne, Bracken og Daisy, og Samanthas mand, Alex.


Sponsoreret indhold