Bokse Brians kone Jeanette: Syv år i helvede

Vi kender Brian Nielsens kampe fra bokseringen. Men hjemme har Jeanette kæmpet sin helt egen kamp. I syv år gik hun i fertilitetsbehandling, hvor hun i starten gjorde alt for at skjule det, og hvor hormonerne tog så hårdt på hende, at hun til sidst ikke kunne kende sig selv. Undervejs måtte parret igennem den værste sorg af alle, da de mistede en søn midt i graviditeten. Bubber har mødt parret, som begge ved, at når livet ser mest sort ud, så rykker de endnu tættere sammen. Se den ærlige video her.

Når Jeanette og Bokse Brian gik ind på fertilitetsklinikken, håbede Jeanette hver gang, at ingen så dem. Hun nærmest sneg sig ind af døren.

- Jeg ved ikke hvorfor, men jeg syntes, det var så ydmygende at gå ind ad den dør. Jeg var helt vildt opmærksom på, om nogen så, at vi gik derind, og hver gang Brian åbnede munden, tyssede jeg på ham, fordi jeg var bange for, at folk skulle genkende hans stemme.

Hvorfor var det så vigtigt for dig at holde det hemmeligt?

- Jeg ved det faktisk ikke. Måske følte jeg mig ikke ligeså attraktiv som kvinde.

LÆS OGSÅ: Christina fik nok af sit ægteskab: Jeg forlod Bubber

Ventede en dreng

Efter omkring tre år lykkedes det endelig. Jeanette ventede en dreng og hendes mave voksede hurtigt. Men halvvejs i graviditetens gik det galt, da Jeanette en aften begyndte at bløde kraftigt lige efter, hun var gået i seng.

På hospitalet fik de den ubærlige besked: Drengen levede ikke længere, og Jeanette måtte igennem en fødsel, som stadig sidder i både hende og Brian.

Brian ville se sin dødfødte søn

- Det må være det værste, man kan blive udsat for som kvinde. At føde et dødt barn, siger Brian, som efter fødslen insisterede på at se sin dødfødte søn.

Jeanette havde præcis den modsatte holdning. Barnet skulle tages væk fra hende med det samme, så Brian gik alene ind i et rum for at se sit barn.

- Han var et helt normalt barn. Bare meget lang og tynd, siger han.

Hvad betød det for dig at se ham, Brian?

- Det var bare vigtigt for mig, og i dag er jeg meget glad for, jeg gjorde det, og Jeanette er meget glad for, hun ikke gjorde det.

LÆS OGSÅ: Ullas store sorg: Hvorfor døde min datter?

Rykkede tættere sammen

Når en så voldsom sorg rammer ned i et parforhold, kan det gå begge veje. Nogen rykker væk fra hinanden. Andre gør det modsatte.

Jeanette og Brian oplevede i den benhårde tid efter tabet, at de kunne noget særligt sammen, når livet blev svært.

- Vi blev helt sikkert endnu mere knyttede til hinanden i den periode, siger Jeanette.

Du kan læse hele det store interview med Brian og Jeanette i det nye Ude og Hjemme, som er på gaden onsdag den 28. december.

Jeanette og Brian bor i dag i Spanien, hvor de driver Brian Nielsen Golf. Læs mere her.

Du kan også finde Brian Nielsen Golf på Facebook.