Brev til Østersø: Min bror ryger hash

Lillebror ryger hash, og storesøster ved ikke, om hun skal fortælle det til sine forældre. Er du enig i clairvoyante Anne-Marie Østersøs svar?

Kære Anne-Marie


Jeg har opdaget, at min lillebror ryger hash, og nu ved jeg ikke, om jeg skal fortælle mine forældre det, eller jeg selv skal snakke med ham. Jeg har fundet hash i vores hjem, og det er ikke særlig heldigt, da vores far er politibetjent.

Han vil gå helt amok, hvis han finder ud af det. Hvad skal jeg gøre? Faktisk kan jeg ikke forstå, at min far ikke har opdaget det, når han er betjent.

Mange hilsner storesøster 

Kære Storesøster


Sikke noget rod. Det er ikke rart for dig at gå med den viden. Du må hurtigst muligt fortælle din bror, at han skal fjerne det hash, der er i huset. Fortæl ham også, at du er bekymret for ham og gerne vil hjælpe, hvis han har brug for det. Desværre vil han nok sige, at han har det fint.
Dernæst synes jeg, du skal tale med din mor, for du kan ikke bære ansvaret for din bror alene. Så må din mor tage stilling til, om din far skal indblandes. Måske har han netop viden om unge og misbrug, så han kan hjælpe.
Selv om din far er betjent, er det jo ikke lig med, at han går og mistænker sine nærmeste for at ryge hash. Man kan sige, at din fars kærlighed til din bror har gjort ham blind. 

Kærlige tanker fra Anne-Marie