Skæbner

Brevet lå i 11 år

26. september 2013 af Teddy Gehrke
Elektriske lys, der tænder og slukker af sig selv. Gardiner, der blafrer, mens det er vindstille. En usynlig person, der gemmer sig i dit klædeskab eller drøner op og ned ad trappen mellem kælderen og 1. sal.

Hverken Heidi Kjærgaard eller hendes kæreste Ole Schou havde kigget for dybt i flasken. Der var såmænd en ånd på spil. Og det var såmænd Heidis far, som havde brug for at få hvile, 11 år efter at han skød sig selv. Det var hans måde at provokere hende til langt om længe at læse det kærlige afskedsbrev, som han havde skrevet, kort før han begik selvmord.

Indkaldte clairvoyant
Heidi tog kontakt til en clairvoyant, som ikke var i tvivl: Heidi skulle effektuere en ting, for at faderen fik ro i sin sjæl. - Jeg vidste straks, hvad det var, og om aftenen kørte jeg hjem til mor og læste brevet. Det var et brev fyldt af kærlighed, og han bad mig huske på tre ting: kærlighed, ømhed og tilgivelse, fortæller Heidi
Efter Heidi læste brevet, forsvandt alle uhyggelighederne på en gang, og Heidi og Ole kunne vende tilbage til deres normale dagligdag. Og en ting er de sikre på. Heidis far spøger ikke længere. Han har endelig fået fred i sin sjæl.

LÆS OGSÅ:

Skamferet

Sponsoreret indhold