Skæbner

Brud ville overraske gom: Styrtede ned med helikopter

6. december 2016 Anne Kristensen
Foto: Screendump
Siden hun var barn, havde brasilianske Rosemere drømt om at ankomme til sit bryllup i helikopter. Men da hun endelig fik mulighed for at udleve drømmen, endte det i en ufattelig tragedie.

Brudgommen Udirley Damasceno stod og ventede spændt på sin kommende kone i en kirke i Sao Paolo, Brasilien, sammen med 300 bryllupsgæster.

Men bruden, den 32-årige Rosemere do Nascimento Silva, dukkede aldrig op.

Mariann giftede sig med Peter Lundin: Mit livs fejl

Få kilometer derfra var hun styrtet ned i et skovområde med den helikopter, som ellers skulle have opfyldt hendes livslange drøm om at gøre en storslået entré til kirken.

Ved styrtet mistede samtlige fire passagerer livet. Foruden bruden selv, døde også brudens bror, piloten og en fotograf, som var gravid i 6. måned.

Ramte et træ

Efterforskningsholdet vurderer ifølge The Mirror, at helikopteren, som kun skulle have været i luften i 15 minutter, havde ramt et træ pga. dårlig sigtbarhed.

Da bruden ikke ankom som planlagt til kirken, gik et større opklaringsarbejde i gang.

Anita var utro til sit eget bryllyp

En af arrangørerne, Carlos Eduardo Batista, som var blandt de få, der vidste besked om brudens overraskelse, fik over telefonen bekræftet, at helikopteren var lettet, og da man senere hørte om et styrt i det nærliggende skovområde, gik den tragiske sandhed op for alle.

Brudgommen, som fik overrakt beskeden om sin kommende kones død af præsten ved alteret, var efter sigende – og naturligvis – i en dyb choktilstand, beretter øjenvidner.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Se billederne fra Nadja Kaaghs romantiske bryllup

Sponsoreret indhold