Skæbner

Bruden fik et chok af glæde

14. november 2014 af Krstian Bo Eriksen, Foto: Linnea Liz/Youtube
Joey Johnson er lammet efter en motorcykelulykke. Men på sin bryllupsdag gav han sin brud, Michelle, hendes livs største chok. Et chok af glæde. Han var ved vennernes hjælp kommet ud af sin kørestol og var parat til danse med sin hustru.

-Alle i rummet havde tårer i øjnene. Det var en drøm, der gik i opfyldelse, siger 27-årige Michelle Johnson til ABC News.

LÆS OGSÅ: Kæmpede sig ud af kørestolen (link fjernet)
Kun timer tidligere var Michelle blevet gift med Joey Johnson fra Indiana i USA, og festen var i fuld gang, da hun pludselig fik at vide, at hun skulle gå ind ved siden af og slappe af, indtil hun blev kaldt tilbage i festlokalet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

-Da vidste jeg selvfølgelig, at der var en eller anden overraskelse på vej. Men hvad det var, anede jeg ikke, siger Michelle til ABC News.

Forfærdelig ulykke

Hendes mand, Joey Johnson, 27, er lammet fra brystet og ned efter en motorcykel ulykke i august 2012. Da var Joye netop vendt uskadt hjem fra krigen i Afghanistan, men han havde svært ved helt at falde til ro, efter oplevelserne i det krigshærgede land.

LÆS OGSÅ: Tvillinger fandt hinanden på Facebook (link fjernet)

Derfor købte han sig en motorcykel for rigtig at kunne mærke blodet suse og mærke at han levede. Men kort efter han fik sin motorcykel blev han indblandet i en forfærdelig ulykke, hvor han brækkede rygsøjlen.

Alt det skete bare fire måneder efter, han mødte sin nyslåede kone, Michelle.

-Vi blev nødt til at vænne os til et nyt liv med Joey og hans kørestol. Det gjaldt alt fra brusebad, få tøj på og til at få tingene til at fungere i hverdagen. Men vi er sjæle-venner, siger Michelle.

Forlovet i 2013

De to blev forlovet i april 2013, og nu er de så også blevet gift. Og har danset sammen.

-Det var så fantastisk at stå øje mod øje med ham igen, siger Michelle.

LÆS OGSÅ: Jeg troede min datter skulle dø

At det overhovedet kunne lade sig gøre var parrets venners skyld. De havde konstrueret en sele, der gjorde, at Joey blev løftet op af sin kørestol og stod på gulvet, da Michelle kom ind i rummet.

Et utroligt smukt og rørende øjeblik, som blev videofilmet af deres veninde Elinor Traynor. Du kan se videoen her på YouTube.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold