Skæbner

Brystholder til 55 millioner kroner

5. december 2013 af Søren Johannesen, foto: Scanpix
Undertøjsmærket Victorias Secret har netop fremvist den nyeste kollektion, og som altid var der en brystholder til en svimlende pris. Selvom den ædelstensbesatte bh koster 55 millioner kroner, er den langt billigere end den, Victorias Secret præsenterede tilbage i 2000. Finanskrisen har presset priserne ned, lyder det.
Smuk ser den ud. Men den er nok ikke særlig fornuftig til årstiden, trods alt.
Smuk ser den ud. Men den er nok ikke særlig fornuftig til årstiden, trods alt.

Har du 55 millioner kroner til overs, som du ikke helt ved, hvad du skal bruge til? Så var denne brystholder fra undertøjsfirmaet Victorias Secret måske noget. Dens røde farve passer også godt til julen!

Bh'en, som blev præsenteret sammen med firmaets nye kollektion ved et stort show på Manhattan i New York i sidste uge, er besat af flere tusinde ædelstene - og midt på hænger en 52 karat tung rubin og dingler.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var den smukke model, Candice Swanepoel, som bar bh'en, som bærer det kongelige navn, Royal Fantasy.

LÆS OGSÅ: Hund redder hittebarns liv

Prisen er som sagt 55 millioner kroner, men så følger der også et bælte med!

Priserne er faldet

Selvom det måske lyder en anelse pebret for en bh, er priserne for den slags luksusvarer fra Victorias Secret faktisk faldet de seneste år.

Tilbage i 2000 lavede Victorias Secret en brystholder, der kostede hele 83 millioner kroner. Den blev dog ikke solgt. Faktisk laves de ekstravagante bh'er primært for at tiltrække opmærksomhed.

Den firmaet lavede sidste år, en relativt billig sag til kun 13 millioner kroner, er dog blevet solgt til en ukendt køber.

Sponsoreret indhold