Skæbner

Bubber møder Tina der har boet i campingvogn i et år

8. marts 2016 af Bubber. Bearbejdelse: Karin Heurlin. Foto: Gregers Overvad
I lang tid kæmpede Tina imod. Hun ville ikke ud af sit elskede hus, så hun tog ekstravagter og avlede hvalpe i håb om at slippe af med gælden. Men til sidst måtte hun give op. Nu har hun boet i campingvogn med sine seks hunde i mere end et år, og hun har aldrig haft det så godt.

Med sin søn i barnevognen og sin 7-årige datter ved siden af løb Tina alt, hvad hun kunne gennem et boligkvarter i Rødovre. Hun løb for sit liv. Men hun løb også væk fra den mand, som hun stadig beskriver som ”den største kærlighed i mit liv”.

I dag er det 27 år siden, men skrækken har stort set fulgt hende lige siden. Tina Pedersen har i årevis været et menneske på flugt. I starten flygtede hun fra en mand. Senere flygtede hun fra alle rudekuverterne, som hun lagde væk i bunker uden at åbne dem.

LÆS OGSÅ: Min mand fik barn med en anden

Fandt ro i en campingvogn

Først nu har Tina fundet roen. Siden hun for et år siden solgte alt, hvad hun ejede, og flyttede i campingvogn, begyndte hun at slappe helt af.

Jeg møder 56-årige Tina Pedersen i hendes fortelt, hvor sneen for nylig lå så tungt på oversejlet, at døren til campingvognen ikke kunne åbnes. Det kan den i dag, da hun åbner for sine hunde, som piler ud fra vognen, en efter en. Der er seks i alt. Også de har fået en helt ny hverdag på Corona Camping i Borup ved Køge.

De ser ud til at trives. Præcis som Tina, der gennem tiden ellers har oplevet nok til at tage livsmodet fra de fleste.

- Jeg var ved at gå helt i stykker, så jeg tænkte, at jeg var nødt til at komme væk, fortæller Tina.

LÆS OGSÅ: Johan fra NYbyggerne mistede kæreste og ven i tragedie

Læs hele Tinas historie om livsrejsen, der ender i en campingvogn i Borup, hvor Bubber har besøgt hende.

Det er i Ude og Hjemme nr. 10, der udkommer den 9. marts 2016.

Ude og Hjemme, 10/2016

Sponsoreret indhold